Ο πιο cool τρόπος να πουλάς μπύρες! (pics)

Gazzetta team
Ο πιο cool τρόπος να πουλάς μπύρες! (pics)
Μια μικρή, ελληνική ζυθοποιία ξεκίνησε μια πρωτότυπη καμπάνια στο Internet που προκαλεί εντύπωση.

Εφευρετικότητα, προσαρμογή και φαντασία!

Αυτά είναι τα τρία «προσόντα» που πρέπει να έχεις έτσι ώστε να επιβιώσεις στη σημερινή, δύσκολη εποχή. Οι ανάγκες αλλάζουν, τα trends το ίδιο, συνεχώς νέα πράγματα βγαίνουν στο προσκήνιο με τη βοήθεια της τεχνολογίας και ο κόσμος όπως τον ξέρουμε είναι διαφορετικός μέρα με την ημέρα.

Κατά συνέπεια το marketing των εταιριών και οι πωλήσεις των προϊόντων τους δεν μπορούν να μείνουν στάσιμες, αναχρονιστικές και... άλλης εποχής.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι άνθρωποι μιας μικρής ελληνικής ζυθοποιίας με έδρα την Βάρη και έβαλαν τις μπύρες τους στην πασίγνωστη πλατφόρμας crowdfunding, indiegogo!

To indiegogo είναι ένα marketplace που επιτρέπει σε δημιουργικούς επαγγελματίες από όλο τον κόσμο να αναζητούν την τύχη τους και να βγάζουν τα προϊόντα τους απευθείας στη διάθεση των πελατών ζητώντας τους να τα χρησμοδοτήσουν και να τα στηρίξουν.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε βέβαια προϋποθέτει να έχεις στα χέρια σου ένα πολύ καλής ποιότητας προϊόν έτσι ώστε ο κόσμος να σε ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.

Και στην περίπτωσή μας, ο Βασίλης Στεργίου το έχει!

Ο ζυθολόγος και Brewmaster ιδρυτής της Μικροζυθοποιϊας Βάρης, Βασίλης Στεργίου, παρασκευάζει τις χειροποίητες και περιορισμένης παραγωγής μπύρες με ονοματεπώνυμο και ασφαλώς, με εξαιρετική ποιότητα.

Έτσι, μέσω του indiegogo, επέλεξε να ξεκινήσει μια πρωτότυπη καμπάνια έχοντας κατά νου διπλό σκοπό: να γίνουν οι μπύρες του περισσότερο γνωστές και βέβαια μέσω του εργαλείου που λέγεται Internet, να διευρυνθεί η πελατειακή του βάση.

«500 λάτρεις της μπύρας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη φρέσκια χειροποίητη μπύρα Στεργίου για έναν ολόκληρο χρόνο με μόνο €20 (23$). Μην το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Η προσφορά ισχύει έως τις 25.01.2018. Η προσφορά ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Έναρξη παράδοσης/παραλαβής από 03/2018. Απολαύστε υπεύθυνα!», είναι το μήνυμα στο indiegogo που καλεί τον κόσμο να συμβάλει στην προσπάθειά του».

Μια εξαιρετική προσφορά, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα, την τιμή και ασφαλώς το γεγονός ότι πρόκειται για φρέσκια, χειροποίητη μπύρα, περιορισμένης παραγωγής!

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της καμπάνιας στο indiegogo, χάρη στη τοπική υποστήριξη και προτίμηση των καταναλωτών και φίλων η Μικροζυθοποιία Βάρης αυξάνει την παραγωγή της χειροποίητης εκλεκτής τοπικής μπύρας Στεργίου και μετακομίζει από τον Ιανουάριο 2018 σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Βάρης όπου διαθέτει πάνω από 500m2 χώρο για τη παραγωγή, taste room όπως και τη δυνατότητα να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας!

Και αυτός είναι και ο λόγος της μοναδικής προσφοράς λοιπόν: για να ανταποδώσουν την υποστήριξη του κόσμου!

Οι χειροποίητες μπύρες που παράγει η Μικροζυθοποιϊας Βάρης είναι οι εξής:

- Σταρένια, μια μπύρα από σιτάρι και ειδική ζυθοζύμη με πλούσια αρώματα
- Riviera Pils, στυλ Pilsener με φρέσκο φυσικό βαυαρικό λυκίσκο
- Στεργίου Gold, η φρέσκια Lager of Vari

Οπότε τι περμένετε;

Μόνο με 20 ευρώ, για 12 μήνες, κάθε μήνα, ένα κιβώτιο με 6 ολόφρεσκες μπύρες Στεργίου (0,33 ltr) θα γίνεται δικό σας!

Εις υγείαν λοιπόν...