Ο μεγάλος νικητής του GT Sport Tournament by Gazzetta! (vid)

Gazzetta team
Ο μεγάλος νικητής του GT Sport Tournament by Gazzetta! (vid)
Οκτώ συντάκτες του Gazzetta.gr συναντήθηκαν στο PlayStation Area του Golden Hall και έλυσαν μια και καλή τις διαφορές τους στο Gran Turismo Sport. Δύο κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό και ένας να κερδίσει! Μάντεψες σωστά; Aποδείξεις και ντοκουμέντα στο νέο video!

Είχαμε μείνει στο σημείο της εκκίνησης του τελικού του μεγάλου Gazzetta Tournament που έλαβε χώρα στο PlayStation Area στον δεύτερο όροφο του Golden Hall..

Οκτώ συντάκτες έβαλαν τα δυνατά τους στο Gran Turismo Sport στο PS4 Pro, όμως μόνο δύο κατάφεραν να φτάσουν στην τελική μάχη.

O Νίκος Μαρούδας (aka outsider) και ο Βασίλης Τσίγκας (aka ήρεμη δύναμη) πήραν θέση πίσω από το τιμόνι και το πάλεψαν μέχρι τέλους.

Η ειρωνεία και τα πειράγματα δεν έλειψαν από έναν μεγάλο (κυριολεκτικά) τελικό στο GT Sport που τα είχε όλα.

Το παιχνίδι:

Το Gran Turismo Sport είναι η νέα προσθήκη της θρυλικής σειράς racing παιχνιδιών Gran Tursimo και κυκλοφορεί αποκλειστικά για PS4 και PS4 Pro πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά. Αποτελεί τον πραγματικό προσομοιωτή οδήγησης με κάθε όχημα να αναπαρίσταται ψηφιακά με εντυπωσιακή λεπτομέρεια με την πλήρη γκάμα να φτάνει τα 162 (οχήματα), ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οχήματα αγώνων αλλά και supercars. 17 περιοχές με 40 πίστες «ταξιδεύουν» τους gamers από τις ιαπωνικές μεγαλουπόλεις έως ακόμα και τη συνοριογραμμή Μεξικού-Αμερικής.

Ποιος κέρδισε; Εσύ ψήφισες σωστά;

Στο βίντεο η απάντηση.

Αν η απάντηση που έδωσες ήταν: Βασίλης Τσίγκας τότε μπήκες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις ένα από τα πέντε παιχνίδια Gran Turismo Sport!

Οι νικητές του διαγωνισμού που απάντησαν σωστά και αναδείχθηκαν από την κλήρωση, λοιπόν, είναι οι:

Γιώργος Μάντης

Σπύρος Ολύμπιος

Βασίλης Κατσίγιαννης

Αποστόλης Κοττάκης

Ευάγγελος Πολύζος

+1 Βασίλης Τσίγκας

Οι τυχεροί αναγνώστες θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφώνου για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.