Βρες τον νικητή του πρώτου GT Sport tournament by Gazzetta (vid)

Gazzetta team
Βρες τον νικητή του πρώτου GT Sport tournament by Gazzetta (vid)
Οκτώ συντάκτες του Gazzetta.gr συναντήθηκαν στο PlayStation Area του Golden Hall και έλυσαν μια και καλή τις διαφορές τους στο Gran Turismo Sport. Aποδείξεις και ντοκουμέντα σε video!

Το μέρος:

PlayStation Area στον δεύτερο όροφο του Golden Hall.

Το μέσο:

Κόντρες με το ολοκαίνουργιο Gran Turismo Sport στο PS4 Pro.

Οι συμμετέχοντες:

8 συντάκτες του Gazzetta.gr, διακεκριμένοι στον τομέα τους και διψασμένοι για τη νίκη.

Δημήτρης Τομαράς, Νίκος Αθανασίου, Γιώργος Βαρίνος, Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Βασίλης Τσίγκας, Νίκος Μαρούδας, Κώστας Σωτηρόπουλος και Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

Τα έπαθλα:

Να κυκλοφορείς με ψηλά το κεφάλι στο γραφείο και το Gran Turismo Sport!

Ο τρόπος:

Ένα tournament με προημιτελικό, 2 ημιτελικούς (στις δύο νίκες) και τον μεγάλο τελικό.

Γιατί σε ενδιαφέρει:

Ψηφίζοντας τον απόλυτο νικητή του GT Sport Tournament by Gazzetta (στο τέλος του άρθρου), θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις 5 παιχνίδια Gran Turismo Sport για να λιώσεις μέσα στις γιορτές μαζί με τους φίλους σου!

Δες πρώτα το βίντεο και συνεχίζεις την ανάγνωση μετά.

Η ιστορία πίσω από το βίντεο:

Είναι αρκετές οι φορές που όταν βγαίνει ένα νέο παιχνίδι στο PlayStation4, στο γραφείο ακούγονται φράσεις όπως: «σας έχω με το ένα χέρι», «δεν σας βλέπω καν», «αν χάσω από εσένα θα ντυθώ Τζουμπάκα και θα βγω στο Σύνταγμα».

Το νέο Gran Turismo Sport λοιπόν, με το ελληνικό μενού μάλιστα που διαθέτει, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός συζήτησης.

Και επειδή το ένα έφερε το άλλο, και ειπώθηκαν «βαριές» κουβέντες, σκεφτήκαμε το PlayStation Area στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, όπου το PlayStation Ελλάδος έχει φτιάξει έναν εκπληκτικό, state of art χώρο για να πηγαίνουν οι επισκέπτες και να δοκιμάζουν όλες τις νέες εμπειρίες στο PlayStation4 και στο PlayStation VR!

Έτσι, η Κατερίνα Καλού που βαρέθηκε να μας ακούει, μας μάζεψε, πήραμε μαζί και τη Μίνα Ρήγα με τις κάμερές της για να υπάρχουν αποδείξεις και ντοκουμέντα, και στήσαμε το1ο GT Sport Tournament by Gazzetta στο PlayStation Area στο Golden Hall.

Το παιχνίδι:

Το Gran Turismo Sport είναι η νέα προσθήκη της θρυλικής σειράς racing παιχνιδιών Gran Tursimo και κυκλοφορεί αποκλειστικά για PS4 και PS4 Pro πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά. Αποτελεί τον πραγματικό προσομοιωτή οδήγησης με κάθε όχημα να αναπαρίσταται ψηφιακά με εντυπωσιακή λεπτομέρεια με την πλήρη γκάμα να φτάνει τα 162 (οχήματα), ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οχήματα αγώνων αλλά και supercars. 17 περιοχές με 40 πίστες περιλαμβάνονται στο Gran Turismo Sport, οι οποίες «ταξιδεύουν» τους gamers από τις ιαπωνικές μεγαλουπόλεις έως ακόμα και τη συνοριογραμμή Μεξικού-Αμερικής.

Το τουρνουά:

Καθίσαμε λοιπόν στα αναπαυτικά πουφ του PlayStation Area στον 2ο όροφο του Golden Hall, πιάσαμε 2 PS4 Pro με το ελληνικότατο μενού, γιατί αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, το PlayStation πλέον «μιλάει» ελληνικά και κάναμε ένα ζεσταματάκι στο Gran Turismo Sport όσο η Κατερίνα έκανε την κλήρωση για τα ζευγάρια.

Αν δεν τα εμπεδώσατε στο βίντεο, τα έχουμε και αναλυτικά.

Κοντρόλ, να πέσει η κάρτα με τους ημιτελικούς παρακαλώ:

Και η κάρτα του μεγάλου τελικού:

Τι θέλουμε από εσένα:

Καταρχάς να δεις το video (στην αρχή του άρθρου) και να περάσεις καλά.

Μετά, να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής με τον συντάκτη που στηρίζεις στον μεγάλο τελικό (που θα δημοσιευθεί την Τετάρτη 27/12 μετά από παράταση). Αυτόματα (αν βρεις τον σωστό) θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα πέντε Gran Turismo Sport!

Αφού πήρες λοιπόν μια γεύση από το GT Sport Tournament by Gazzetta στο PlayStation Area του Golden Hall, για να δούμε τώρα!

Έχεις ότι χρειάζεται για να κάνεις το μοναδικό GT Sport δικό σου;

Μπορείς να μαντέψεις τον τελικό νικητή;