ΤOP 10: Αυτές είναι οι αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες των νέων (poll)

Gazzetta team
ΤOP 10: Αυτές είναι οι αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες των νέων (poll)
Οι επαναλήψεις επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών, εξακολουθούν να κερδίζουν την μάχη με τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα. Περιμένουμε και τη δική σας γνώμη...

Η ηλικιακή κατηγορία των νέων μεταξύ 15 και 44 ετών αποτελεί τη διακαή στόχευση όλων των εμπορικών τμημάτων των τηλεοπτικών σταθμών, καθώς θεωρείται η πιο «δυναμική» ηλικιακή ομάδα σχετικά με το Marketing και την διαφήμιση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα για λογαριασμό της εταιρείας Nielsen, 9 τηλεοπτικά προγράμματα, κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τον «σκόπελο» του 20% στην τηλεθέασή τους, κι η παράθεση τους σίγουρα θα προκαλέσει εκπλήξεις αλλά κι απογοητεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα ηνία στη σχετική λίστα κρατάει η επανάληψη της πετυχημένης σειράς του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου», η οποία συγκέντρωσε το 28,8% της τηλεθέασης, την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη, οπότε και πραγματοποιήθηκε η μέτρηση.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το reality επιβίωση του Ant1, «Νomads» με 24,8%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ακόμα μία σειρά του MEGA, που προβάλλεται σε επαναλήψεις. Η «Πολυκατοκία» συγκέντρωσε το 24,4% των προτιμήσεων του νεανικού κοινού.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η νέα πετυχημένη αστυνομική σειρά του Alpha, «Τατουάζ» με 24,2%, ενώ την πεντάδα κλείνει η σειρά του MEGA, «Μια στιγμή, δυο ζωές» με ποσοτό τηλεθέασης 23,4%.

Τα υπόλοιπα 4 προγράμματα, που κατάφεραν να περάσουν το 20% είναι τα εξής:

6. Έλα στη θέση μου (Alpha) 23,3%

7. Ελλάδα έχεις ταλέντο (ΣΚΑΪ) 22,7%

8. Η ζωή της άλλης (Mega) 22,4%

9. Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή (ΑΝΤ1) 21,1%

10. Η δική σας επιλογή;