Γιατί 50.000 fans του «The Walking Dead» ζητούν την απόλυση του παραγωγού

Gazzetta team
Γιατί 50.000 fans του «The Walking Dead» ζητούν την απόλυση του παραγωγού
Ο τελευταίος θάνατος στη σειρά εξόργισε τόσο πολύ το κοινό, που μέσω Ίντερνετ ζητά την απόλυση του παραγωγού, σεναριογράφου και υπεύθυνου της σειράς Σκοτ Γκιμπλ.

Όπως και το «Game of Thrones», έτσι και το «The Walking Dead» έχει πια μάθει στους θεατές πως κανείς δεν είναι ασφαλής και πως ακόμη και βασικοί χαρακτήρες μπορούν να πεθάνουν ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους οι δύο αυτές σειρές έγιναν τόσο δημοφιλείς.

Ακολουθεί μεγάλο spoiler, αν δεν έχετε δει το 8ο επεισόδιο (midseason finale) της 8ης σεζόν σειράς, σταματήστε εδώ.

Πάνω από 50.000 θεατές έχουν υπογράψει ηλεκτρονικά την αίτηση απομάκρυνσης του Γκιμπλεπειδή πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον χαρακτήρα Καρλ Γκράιμς (Τσάντλερ Ριγκς), τον νεαρό γιο του βασικού ήρωα Ρικ Γκράιμς (Άντριου Λίνκολν) που παίζει στη σειρά από το πρώτο της επεισόδιο πίσω στο 2010. Όμως στο φινάλε του επεισοδίου «How It's Gotta Be» διαπιστώνουμε ότι ο Καρλ έχει δαγκωθεί από ζόμπι και μάλιστα σε σημείο που δεν σηκώνει ακρωτηριασμό, με συνέπεια να μην μπορεί να αποφύγει τη μόλυνση, τον θάνατο και τη μετατροπή του σε ζόμπι. Δεν τον βλέπουμε να πεθαίνει, κάτι που ο Γκιμπλ κράτησε πιθανότητα για το δεύτερο μέρος της σεζόν, που θα προβληθεί τον Φεβρουάριο.

Στα κόμικς «The Walking Dead», που κυκλοφορούν από το 2003, ο Καρλ παραμένει ζωντανός, αλλά η τηλεοπτική σειρά έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι δεν αποτελεί πιστή μεταφορά τους. Πάντως ο πατέρας του Ριγκς σχολίασε θυμωμένος στο Facebook ότι τον έκοψαν από τη σειρά λίγο πριν τα 18α γενέθλιά του, και αφού τον είχαν διαβεβαιώσει ότι θα συνέχιζε για τουλάχιστον τρία χρόνια. Μάλιστα ο νεαρός ηθοποιός αγόρασε πρόσφατα δικό του σπίτι θεωρώντας δεδομένα τα χρήματα των επόμενων τριών σεζόν.

Πηγή: Reader.gr