Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε νόστιμo Finger Food με το ιδανικό κρασί

Gazzetta team
Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε νόστιμo Finger Food με το ιδανικό κρασί
Την απάντηση θα δώσουμε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο Chefi The Restaurant δοκιμάζοντας εξαιρετικά κρασιά έξι κορυφαίων Ελλήνων παραγωγών- Κτήμα ΓΑΙΑ, Κτήμα ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ, Κτήμα ΠΑΥΛΙΔΗ, Κτήμα ΣΚΟΥΡΑ, Κτήμα ΤΣΕΛΕΠΟΥ,Κτήμα ΧΑΡΛΑΥΤΗ- που θα συνοδεύονται απο τις μοναδικές προτάσεις του αγαπημένου εστιατορίου

Θα ανακαλύψουμε στην πράξη πώς μπορούμε να ταιριάξουμε ιδανικά διαφορετικά πιάτα με τα κατάλληλα κρασιά, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις που κρύβουν μέσα τους οι δημιουργίες του chef Αλέξανδρου Κοσσυβάκη, μέσα σε μια χαλαρή, εορταστική ατμόσφαιρα, υπο τους ήχους των μουσικών επιλογών του Θοδωρή Γιαννόπουλου (Galaxy 92).

Mε κοινή αφετηρία την αγάπη μας για το αντικείμενο μας, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας αποδεικνύνοντας εμπράκτως οτι η αφοσίωση και η έμφαση στην ποιότητα πάντα οδηγούν στα καλύτερα αποτελέσματα. Το εστιατόριο Chefi The Restaurant, δημιουργία της πολυτάλαντης Εφης Κότσαπα , αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς του γαστρονομικού γίγνεσθαι, ενώ το Grape, το μοναδικό free press με αντικείμενο το κρασί που εκδίδεται απο ανθρώπους που το αγαπούν για τους ανθρώπους που θέλουν να το γνωρίσουν, δίνει κάθε τρίμηνο δυναμικό παρών σε wine bars, εστιατόρια, κάβες, ξενοδοχεία και όχι μόνο στην Αθήνα και την περιφέρεια .

Η αφοσίωση των Ελλήνων οινοπαραγωγών στη δημιουργία κρασιών που αναδεικνύνουν τον πλούτο και την ποιότητα του ελληνικού αμπελώνα έχει οδηγήσει στην παραγωγή κορυφαίων κρασιών που διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στον διεθνή οινικό χάρτη. Αποτελεί πεποίθηση μας οτι προώθηση του ελληνικού κρασιού μπορεί και πρέπει να συνοδευέται απο την προώθηση κορυφαίας Eλληνικής κουζίνας που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τις υπόλοιπες κουζίνες του κόσμου. Μέσα σε αυτό το πνεύμα λοιπόν και με αφορμή την κυκλοφορία του εορταστικού τεύχους του Grape αποφασίσαμε να οργάνωσουμε μια εορταστική βραδιά στο Chefi The Restaurant με πρωταγωνιστές τα Festive Wines .

CHEFI The Restaurant

We have the best food in the world

Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι

Τηλ.: 210 6815774

Site | email | Facebook | Instagram | Twitter