Παρουσίαση WWE 2K18 (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Παρουσίαση WWE 2K18 (vid)
Το νέο wrestling game της 2Κ Sports είναι εδώ και προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις!

Η σειρά WWE games εμπλουτίζεται και στη νέα εποχή που έχει περάσει στα χέρια της 2K Sports προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις για τους fans του αθλήματος. Το φετινό game είναι το 19ο στη σειρά και έχει δημιουργηθεί από τις Yuke’s και Visual Concepts. Κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες για PC, PS4 και Xbox One, ενώ μια έκδοση για το Nintendo Switch έχει προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η απλή έκδοση κυκλοφορεί με τον Seth Rollins στο εξώφυλλο, ενώ υπάρχει και μια συλλεκτική στην οποία πρωταγωνιστεί ο John Cena, ενώ το πακέτο αγοράς περιλαμβάνει μια φιγούρα του, ένα κομμάτι από την επιφάνεια του ring του WWE Royal Rumble, καθώς και μια φωτογραφία του πρωταθλητή με αυτόγραφο. Όσον αφορά στο περιεχόμενο, όσοι την αγοράσουν θα έχουν πρόσβαση σε έξτρα εκδόσεις του Cena, καθώς και στους Batista και Rob Van Dam. Πάνω από 45 είναι οι διαθέσιμοι χαρακτήρες, με τον κάθε ένα να έρχεται με τις κινήσεις του και τη μουσική εισόδου.

Στα του gameplay, το WWE 2K18 ακολουθεί τα βασικά στοιχεία που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια. Για πρώτη φορά, στο WWF SmackDown! Just Bring It μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνα 8 wrestlers, ενώ αλλαγές έχουμε και στο Royal Rumble match, με νέους μηχανισμούς, τελικές κινήσεις και elimination sequences. Ένα νέο σύστημα λαβής βοηθάει να πετάξετε τον αντίπαλο σε συγκεκριμένο σημείο, ενώ πολλές νέες εντολές είναι πλέον διαθέσιμες στα χέρια του παίκτη.

Μπορείτε για άλλη μια χρονιά να φτιάξετε το δικό σας superstar με διάφορα υλικά, ενώ και τα custom matches έχουν αρκετό ενδιαφέρον σε επίπεδο ποικιλίας. To MyCareer επιτρέπει στους αθλητές πλέον να κινούνται ελεύθερα στα παρασκήνια, να δημιουργούν συμμαχίες και έχθρες και να κερδίζουν πόντους για την καριέρα τους. Το νέο Road to Glory mode επιτρέπει στους χαρακτήρες του MyPlayer να μπαίνουν σε events, ενώ -τέλος- το Universe mode έρχεται με νέο story system και videos. To σχολιασμό του παιχνιδιού έχουν αναλάβει οι Michael Cole, Byron Saxton και Corey Graves του Monday Night Raw.