Πέντε τρόποι να «κλέψεις» fingerfood χωρίς να σε καταλάβουν (gifs)

Gazzetta team
Πέντε τρόποι να «κλέψεις» fingerfood χωρίς να σε καταλάβουν (gifs)
Γιατί τι είναι το fingerfood στην τελική; Μια μπουκιά! Και επειδή συνήθως μας πιάνουν ντροπές, βρήκαμε 5 τρόπους να φας όσο θέλεις χωρίς να σε καταλάβει κανείς!

Σε όλους μας λίγο πολύ έχει τύχει: να είμαστε σε έναν χώρο όπου μας σερβίρουν fingerfood, σερβιτόροι να περνούν συνέχεια μπροστά μας με τα πιάτα και εμείς από ένα σημείο και μετά να... ντρεπόμαστε να κάνουμε κίνηση, ενώ φυσιθέλουμε.

Κάτι οι υπόλοιποι στο μαγαζί που νομίζουμε ότι μας κοιτάνε αν πάρουμε άλλη μια γαρίδα κανταΐφι, κάτι ο σερβιτόρος που πιστεύουμε ότι «μετράει τις μπουκιές μας» αν πάρουμε ακόμα λίγο ριζότο, συνήθως μένουμε νηστικοί.

Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτό!

Το φαγητό είναι για να το τρώμε και οι σεφ αισθάνονται περήφανοι αν δοκιμάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής για αυτό τα έφτιαξαν. Για να τα απολαύσουμε!

Η ομάδα λοιπόν του Gazzetta πήγε στο αγαπημένο Chefi και έκανε επιτόπου «έρευνα» στο υπέροχο φαγητό που σερβίρει για να βρει για εσένα 5 τρόπους να «κλέψεις» fingerfood χωρίς να σε καταλάβουν!

Ας τους δούμε μαζί:

1) Απασχόλησε τον σερβιτόρο

Βάλε την πιο ωραία φίλη σου να πιάσει κουβέντα στον σερβιτόρο που κρατάει τον δίσκο και όταν πια εκείνος δεν κοιτάει, κλέψε το fingerfood της επιλογής σου χωρίς να σε καταλάβει. Επανάλαβε όσες φορές χρειαστεί ή έως ότου να σε βρίσει η φίλη σου.

2) Πες σε όλους ότι δεν είναι ωραίο

Πες ψέματα στην παρέα σου ότι το φαγητό δεν αξίζει καθόλου και έτσι θα μείνει όλο δικό σου! Ιδανικά πάρε και όλο το δίσκο - αν τα καταφέρεις.

3) Άλλαζε συνεχώς εμφάνιση

Για να μην βλέπει ο σερβιτόρος μόνο εσένα να παίρνεις fingerfood και σε πιάνουν... ντροπές, άλλαζε συνέχεια την εμφάνισή σου! Από την πρώτη φορά και μετά που θα πάρεις κανονικά fingerfood, φόρα γυαλιά, παλτό και ό,τι άλλο βρεις κρεμασμένο στην γκαρνταρόμπα! Μην ξεχάσεις μόνο μετά να τα επιστρέψεις (όχι τα φαγητά, τα ρούχα)!

4) Παραπλάνησε τον σερβιτόρο έτσι ώστε να νομίζει πως είναι για κάποιον άλλον

Πήγαινε συνεχώς στον σερβιτόρο και ζήτα fingerfood δείχνοντας ταυτόχρονα κάποιον τυχαία στο πλήθος. Έτσι θα νομίζει ότι απλά είσαι ευγενικός και του το πηγαίνεις. Πού να 'ξερε!

5) «Γίνε» εσύ ο σερβιτόρος

Τρύπωσε κρυφά, βρες και φορά μια μπλούζα ίδια με του σερβιτόρου! Κατόπιν βγες στη σάλα του μαγαζιού και... ανάλαβε καθήκοντα! Πάρε από τον «συνάδελφο» σερβιτόρο τον δίσκο με το fingerfood και καλή σου όρεξη!

*Ευχαριστούμε θερμά το Chefi The Restaurant για την φιλοξενία. Να σημειωθεί ότι τα ρούχα του σερβιτόρου επεστράφησαν και ότι πραγματικά φάγαμε πολύ!

CHEFI The Restaurant: Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: τηλ. 210 68 15 774
facebook.com/chefitherestaurant
[email protected], www.chefi.gr

Gifs-Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα