Η Σακίρα έχει πρόβλημα στην φωνή και ακυρώνει συναυλίες

Gazzetta team
Η Σακίρα έχει πρόβλημα στην φωνή και ακυρώνει συναυλίες
Πρόβλημα στις φωνητικές χορδές της αναγκάζει τη Σακίρα να ακυρώσει τις πρώτες συναυλίες της ευρωπαϊκής της περιοδείας.

Όπως εξηγεί η εταιρεία Live Nation στην επίσημή της ανακοίνωση, πρόκειται για εντολή γιατρού:

«Με λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση των συναυλιών της περιοδείας El Dorado World Tour, που ήταν προγραμματισμένες για τις 10 και 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, τις 12 Νοεμβρίου στην Αμβέρσα και τις 14 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ, έπειτα από εντολή του γιατρού της, διότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης των φωνητικών της χορδών».

Παρόλα αυτά, πρόκειται για αναβολή και όχι οριστική ακύρωση, καθώς θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία ζήτησε από όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια να τα κρατήσουν.

«Η Σακίρα είναι πραγματικά λυπημένη που δεν θα δει τους θαυμαστές της και αναγνωρίζει τη στήριξη που της έχουν προσφέρει στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ανυπομονεί να επιστρέψει στην σκηνή το συντομότερο δυνατό και κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να αναρρώσει τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, μια από τις εφημερίδες που δημοσιεύει από την προηγούμενη Κυριακή τις αποκαλύψεις αυτές, η Κολομβιανή τραουδίστρια συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των διασήμων που περιλαμβάνονται στα Paradise Papers. Αν και ζει στη Βαρκελώνη, έχει την οικονομική της έδρα στις Μπαχάμες για φορολογικούς λόγους και μετέφερε στη Μάλτα και το Λουξεμβούργο τα δικαιώματα πνευματικής της ιδιοκτησίας, αξίας περίπου 31,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: reader.gr