Το «The Walking Dead» επιστρέφει τη Δευτέρα! Τι θα γίνει στον 8ο κύκλο! (pics & vid)

Gazzetta team
Το «The Walking Dead» επιστρέφει τη Δευτέρα! Τι θα γίνει στον 8ο κύκλο! (pics & vid)
Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου είναι το επετειακό 100ο επεισόδιο της σειράς και θα το απολαύσουμε στο FOX τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 22.40, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική

Η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του πλανήτη, «The Walking Dead», επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX με την πρεμιέρα του 8ου κύκλου, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 22.40, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική! Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου είναι το επετειακό 100ο επεισόδιο της σειράς.

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Στον 7ο κύκλο της σειράς, ο φόβος και η αγωνία κυριάρχησαν στην Alexandria με τον Negan (Jeffrey Dean Morgan) και τους Saviors να σκορπούν τον τρόμο και το θάνατο. Ο Rick (Andrew Lincoln) είχε μεν υποταχθεί στο Negan και τους «νόμους» του, όμως η ανάγκη του για ελευθερία και επιβίωση είχε μόνο μία απάντηση: την επανάσταση.

Έτσι, έψαξε να βρει συμμάχους μέσα στους επιζώντες, με απώτερο σκοπό την εξέγερση εναντίον του Negan. Η σεζόν κλείνει με ένα φοβερό cliffhanger: την ήττα του Negan στην τελευταία μάχη και τον πόλεμο να είναι προ των πυλών.

Στον 8ο κύκλο, ο Rick και ο Negan είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσεως. Μπορεί οι αδίστακτοι Saviors να είναι περισσότεροι και με καλύτερο εξοπλισμό, ο Rick όμως και οι σύμμαχοί του μάχονται για έναν ανώτερο σκοπό. Την επιβίωση! Πρέπει να πολεμήσουν για να κτίσουν ένα μέλλον που θα μπορούν να ζήσουν ελεύθεροι.

Στο πλευρό του Rick, θα βρεθούν ο Daryl (Norman Reedus), η Maggie (Lauren Cohan) και ο Ezekiel (Khary Payton)οι οποίοι ηγούνται των δυνάμεων της Alexandria, του Hilltop και του Kingdom, αντίστοιχα!

Ο 8ος κύκλος του «The Walking Dead» ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις και προβλέπεται πιο «δημιουργικός» από ποτέ.

Η μεγάλη πρεμιέρα του 8ου κύκλου «The Walking Dead» έρχεται την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 22.40, με το 100ο επετειακό επεισόδιο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική, αποκλειστικά στο FOX!

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Δείτε το επίσημο trailer: