ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΟ BRUNCH;

CITYLIFE

Έτοιμοι για ινδονησιακό brunch;

Το ινδονησιακό brunch έρχεται στο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki!

Στις 22 Οκτωβρίου , το εστιατόριο Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki προτείνει Sunday brunch με πλούσια επιλογή εδεσμάτων από την ινδονησιακή κουζίνα.

Η Ινδονησία αποτελείται από χιλιάδες κατοικημένα νησιά με διαφορετικούς πολιτισμούς και γεύσεις. Το στυλ της κουζίνας διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Η πιο συνηθισμένη διατροφή είναι το ρύζι συνδυασμένο με κρέας, ψάρι ή λαχανικά και συχνά πικάντικες σάλτσες.

Όπως σε κάθε brunch το Hyatt Regency Thessaloniki προσκάλεσε το chef Irba Sabarudin από το Hyatt Regency Atakoy της Κωνσταντινούπολης για να σας προσφέρει αυθεντικές γεύσεις ινδονησιακής κουζίνας.

Οι γαστρονομικές επιρροές του προέρχονται κυρίως από την Τζακάρτα καθώς και από τις κουζίνες της Ιάβας και όλες μαζί σε απόλυτη αρμονία, δημιουργούν μια πλούσια επιλογή εδεσμάτων για εσάς.

Οι επιλογές επιδορπίων περιλαμβάνουν εξωτικά και τροπικά φρούτα σερβιρισμένα με σάλτσα από καρύδα, αλλά και το φημισμένο Pisang goreng (τηγανητή μπανάνα) καθώς και πολλά άλλα ινδονησιακά γλυκά.

Η τιμή του είναι €39 ανά άτομο.

Πολιτική παιδιών: 0-6 ετών χωρίς χρέωση, 6-12 ετών 50% έκπτωση

Ώρες: 13.30-17.00

Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο τηλ. 2310 401295, e-mail: dine@hrthessaloniki@hyatt.com 

Best of internet