Το χρυσό με το... χρυσό FIFA 18! (pics)

Gazzetta team
Το χρυσό με το... χρυσό FIFA 18! (pics)
Εδώ και λίγες μέρες με έχουν χάσει οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, στην δουλειά έρχομαι με το ζόρι και ο λόγος είναι ένας: Το νέο FIFA 18 στην ολόχρυση έκδοση του PlayStation !

Του Νίκου Μαρούδα

Το FIFA 18 μπήκε πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Οι φανατικοί του είδους σίγουρα το έχουν κάπου στο σπίτι τους. Βασικά, έχουν λογικά το Dualshock 4 στα χέρια τους και έχουν πατήσει pause για να διαβάσουν τα αθλητικά νέα, που αλλού; μα φυσικά στο gazzetta.gr και είχαν την τύχη να πέσουν σε αυτό εδώ το κείμενο…

Ναι φίλε μου! Εσύ που κάνεις μια μικρή παύση, έχουμε την ίδια «αρρώστια»! Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες έχω στα χέρια μου το νέο FIFA και μάλιστα την ολόχρυση έκδοση του PlayStation , η οποία ένα πολύ όμορφο πρωινό μου χτύπησε την πόρτα και με έκανε πανευτυχή.

Θυμάστε πως περιμένατε το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας μικροί κάτω από το δέντρο; Πως το αγκαλιάζατε, πως φωνάζατε από χαρά, πως του λέγατε «δεν θα σε αφήσω ποτέ»; Ε, έτσι ακριβώς έκανα εγώ μόλις είδα το κουρίερ στην πόρτα μου (πάλι καλά δεν πήρα αγκαλιά και τον ίδιο). Το χρυσό πακέτο του PlayStation με το FIFA 18 Ronaldo Edition μόλις είχε φτάσει σπίτι μου!!!

Όχι μόνο του! Συνοδευόταν από ένα χρυσό χειριστήριο για το PS4 μεγαλώνοντας κι άλλο την συλλογή μου. Ας μη ξεχάσω και τους πόντους για το Ultimate Team για ακόμα περισσότερο κάψιμο! Μετά το The Journey όπου και πάλι πήρα σβάρνα Αμερικές, Ισπανίες, Αγγλίες (με τον φίλο του) και τα σήκωσα όλα, το Ultimate Team ήρθε να... κλέψει κι αυτό τα βράδια μου!

Το παιχνίδι; Απίθανο! Είναι η αιτία άλλωστε που άργησα να γράψω αυτό το άρθρο, αφού δεν μπορούσε κανείς (πραγματικά κανείς) να με ξεκολλήσει από την οθόνη. Τελικά τα κατάφεραν! Με σήκωσαν! Και είπα θα γράψω...

Τι να πρωτογράψω όμως; #4theplayers μας λέει σε κάθε ευκαιρία το PlayStation με το νέο του μότο. Και έτσι ακριβώς είναι! Είναι η απόλυτη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, κατασκευασμένη αποκλειστικά για τον... παίκτη! Αν και τι σας τα λέω; Οι περισσότεροι το γνωρίζετε ήδη!

Ο χειμώνας λοιπόν έχει έρθει για τα καλά και εγώ βρήκα έναν καλό λόγο για να κάτσω σπίτι… Γιατί στο σπίτι με περιμένει το FIFA 18, η «καριέρα» μου, η Ultimate Team, ο Hunter, το χρυσό χειριστήριο που υπήρχε στο πακέτο κι άλλα δυνατά συλλεκτικά αντικείμενα.

Αυτά για την ώρα, σας αφήνω, PS4 και FIFA 18 calling! Προβλέπεται μεγάλη η νύχτα…