Σάββατο 14 Οκτωβρίου το μεγαλύτερο φοιτητικό πάρτυ στο Ρομάντσο

Gazzetta team
Σάββατο 14 Οκτωβρίου το μεγαλύτερο φοιτητικό πάρτυ στο Ρομάντσο
Το Neopolis.gr σε συνεργασία με την σελίδα στο Facebook Βασανίζομαι, φέρνουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το μεγαλύτερο πάρτυ της χώρας στην «καρδιά του φοιτητόκοσμου».

Πού χτυπάει αυτή; Μα φυσικά στο Ρομάντσο της πρωτεύουσας, τον χώρο που έχει δώσει άλλο τόνο στην κουλτούρα των 20χρονων της εποχής μας!

Από κοντά κι ο αγαπημένος μας Μηλοκλέφτης να ζεστάνει τη βραδιά και η μεξικάνικη μπύρα με τεκίλα από την Desperados, να δώσει το τελειωτικό χτύπημα μόλις τα αίματα ανάψουν για τα καλά... Τι εννοούμε; Μην αγχώνεσαι και θα πιάσεις το νόημα παρακάτω.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα:

Όπως όλες οι ωραίες ιδέες, έτσι κι αυτή προέκυψε από μια ανάγκη. Και πιο συγκεκριμένα, την ανάγκη των φοιτητών να γιορτάζουν το ...οτιδήποτε. Θες αυτό να είναι το τέλος της εξεταστικής, η αρχή ενός νέου εξαμήνου ή μήπως η υποδοχή των πρωτοετών; Οι αφορμές είναι πολλές, τα κέφια στα καλύτερά τους, πολιτικοί και λοιποί διαχωρισμοί δεν υπάρχουν, οπότε τι έμενε; Λίγη οργάνωση. Τα βάλαμε κάτω και να 'μαστε, με τα 2 καλύτερα φοιτητικά πάρτυ της χρονιάς ήδη στις πλάτες μας και με άλλα δύο να έρχονται στα επόμενα 24ωρα. Όσον αφορά τον στόχο μας, δεν είναι άλλος από το να ενώσουμε κάθε φοιτητή που σπουδάζει στην Ελλάδα.

Πού έχει παίξει η φάση;

Στις 30 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα το πάρτυ της Θεσσαλονίκης, με 3.000 (και βάλε) φοιτητές να κάνουν απίστευτο χαμό, τοποθετώντας τον πήχη πολύ ψηλά.

Ακολούθησε ένα δεύτερο στα Ιωάννινα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως φοιτητόκοσμο δεν έχουν μονάχα η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα...

Στο ίδιο mood και το πετυχημένο πέρασμα από την Κομοτηνή, στις 12 Οκτωβρίου.

Μα το κορυφαίο ραντεβού δίνεται στις 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα και το Ρομάντσο!!!

Προφανώς, έπεται συνέχεια και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τα επόμενα σχέδιά μας. Άλλωστε, τι να το κάνεις ένα πάρτυ σε κάθε πόλη; Οι φοιτητές γιορτάζουν ΜΟΝΙΜΩΣ, δεν είπαμε;

Τι να περιμένεις στο πάρτυ της Αθήνας;

Εδώ που τα λέμε, μάλλον θα ήταν πιο εύκολο να γράψουμε τι να ΜΗΝ περιμένεις. Κι αυτό διότι το stand-up comedy από Jeremy και Ζήση Ρούμπο, είναι μόνο η αρχή!

Θα ακολουθήσει beer pong από την Desperados και τους αγαπημένους μας κωμικούς, ενώ οι καθηγήτριες του έρωτα και του σεξ θα δίνουν τις δικές τους ...διαλέξεις, μέσω του Love Academy by DUO.

Κι αν δε σου φτάνουν αυτά, σ' ενημερώνουμε πως στον έναν όροφο θα θυμηθούμε τις παλιές μας σχολικές χοροεσπερίδες και της ξένης trash μουσικής, ενώ ταυτόχρονα στον άλλον όροφο, η φάση θα έχει ...trash ελληνικά των 90's!

Σοβαρά τώρα, τι άλλο θέλεις;

Τα βασικά:

Πού: Ρομάντσο, Aναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

Πότε: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, Doors open: 22:00

Ποιοί: Ο Jeremy ψήθηκε, ο Ζήσης Ρούμπος επίσης, εσύ το παίζεις δύσκολος;

Περισσότερες πληροφορίες