Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο 7ος κύκλος του Suits (pics)

Gazzetta team
Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο 7ος κύκλος του Suits (pics)
Οι πόρτες των δικαστηρίων της Νέας Υόρκης ανοίγουν και φέτος με τον 7ο κύκλο της σειράς «Suits» να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου!

Μετά την αποφυλάκιση του Mike και την αναγνώρισή του ως πραγματικό δικηγόρο από την αρμόδια επιτροπή της Νέας Υόρκης, ο νέος κύκλος ξεκινά με την ομάδα της Pearson Specter Litt, έτοιμη να μας καθηλώσει για μία ακόμη σεζόν.

Ο Harvey αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρίας στη θέση της Jessica μετά την απόφασή της τελευταίας να αποχωρήσει για το Σικάγο, ο Mike βοηθάει αφιλοκερδώς εκείνους που τον έχουν ανάγκη, ενώ ο Louis προσπαθεί να ξεπεράσει το δύσκολο χωρισμό του με την υποστήριξη της Rachel και της Donna.

Οι δυναμικές κυρίες της Pearson Specter Litt επαναπροσδιορίζουν τους ρόλους τους στη νέα σεζόν καθώς η Donna διεκδικεί μια υψηλότερη θέση στην εταιρία και η Rachel ετοιμάζεται για τον επικείμενο γάμο της με τον Mike!

Ο νέος κύκλος του «Suits» κατά τη διάρκεια του οποίου θα προβληθεί το 100ο επεισόδιο της σειράς, ξεκινάει με την ηρεμία να κυριαρχεί στην Pearson Specter Litt.

Όμως, με αυτό το εκρηκτικό cast χαρακτήρων, όλα όσα γνωρίζουμε, μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη!

Ο 7ος κύκλος της σειράς «Suits» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου στις 21:50 αποκλειστικά στο FOX.

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

[FOX] Suits 7 Trailer from FOX NETWORKS GROUP - GREECE on Vimeo.