ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ GAME BOY ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (VID)

GAMING

Το μεγαλύτερο Game Boy στον κόσμο (vid)

Το πιο ογκώδες Game Boy στην ιστορία είναι γεγονός! Ο Βέλγος Ιλάν Γιουνάλ κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες, κατασκευάζοντας κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Όταν το Game Boy πρωτοκυκλοφόρησε το 1989, άλλαξε την ιστορία του gaming. Μέχρι τότε για να παίξει κάποιος βιντεοπαιχνίδι στο δρόμο έπρεπε να αγοράσει τις συσκευές του ενός παιχνιδιού – ίσως να τις θυμάστε ή να τις έχετε πετύχει κάπου: εκείνες με έναν τύπο που πηδούσε βαρέλια, με έναν βάτραχο που διέσχιζε το δρόμο, με έναν ποδοσφαιριστή που σούταρε πέναλτι… Αλλά η φορητή παιχνιδομηχανή της Nintendo μπορούσε να πάρει «κασέτες» με διαφορετικά παιχνίδια: «Super Mario», «Tetris», «Tennis» και άλλα πολλά.

Ο Ίλαν Γιουνάλ δεν είχε γεννηθεί όταν το Game Boy ζούσε τις ημέρες τις δόξας του. Αλλά ο 21χρονος τουρκικής καταγωγής Βέλγος κατάφερε να μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες κατασκευάζοντας το μεγαλύτερο λειτουργικό Game Boy. Η συσκευή του έχει διαστάσεις 101x62x20 εκατοστά και μπορεί να παίζει κανονικά τις «κασέτες» της αυθεντικής παιχνιδομηχανής. Βέβαια το παιχνίδι είναι πολύ πιο δύσκολο, καθώς δεν αρκούν τα δάχτυλα για το πάτημα των κουμπιών, χρειάζεται ολόκληρη η παλάμη… 

Πηγή: reader.gr

Best of internet