QUIZ: Πόσο σειράκιας είσαι;

Gazzetta team
QUIZ: Πόσο σειράκιας είσαι;
Έφτασε η ώρα να αποδείξεις ότι οι ατέλειωτες ώρες που περνάς μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας όλες τις σειρές που υπάρχουν, θα πιάσουν επιτέλους τόπο.

Θέλουμε να είμαστε δίκαιοι από την αρχή και θα είμαστε.

Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνει κάποιος το 10 στα 10 εκτός πια και αν δουλεύει στη Nova και βλέπει όλες τις σειρές που προβάλλονται στα κανάλια της.

Και πάλι έτσι να είναι όμως, 10 στα 10 σχεδόν κανείς δεν θα κάνει.

Φτιάξαμε αυτό το κουίζ για να... μετρηθούμε!

Να δούμε δηλαδή αν όλες οι ώρες που έχουμε περάσει βλέποντας και ξαναβλέποντας στην Nova υποψήφιες ή βραβευμένες με Emmy σειρές, αν όλες οι ατέλειωτες συζητήσεις που έχουμε κάνει με φίλους και γνωστούς (υπερ)αναλύοντας τα αγαπημένα μας επεισόδια θα πιάσουν τόπο και όλες εκείνες οι γνώσεις που είναι συσσωρευμένες σε κάποιο μέρος του εγκεφάλου μας, θα μας φανούν χρήσιμες.

Όπως είπαμε, άλλες ερωτήσεις είναι δύσκολες και απαιτούν σφαιρικές γνώσεις γύρω από τις σειρές, άλλες βασίζονται στη μνήμη και κάποιες στην παρατηρητικότητα.

Αν δηλαδή σκύψατε να πάρετε πατατάκι την ώρα που ο πρωταγωνιστής έλεγε μια ατάκα, ίσως χάσετε.

Αν δείτε και δεν τα καταφέρνετε πάντως, μην πτοηθείτε. Να θυμάστε ότι μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand μπορείτε να απολαμβάνετε πολλές από τις σειρές (π.χ. Westworld, Silicon Valley και Big Little Lies) όποτε και όπου θέλετε!

Κάτι που αξίζει και πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι οι σειρές που αναφέρονται στο κουίζ συγκεντρώνουν συνολικά 66 υποψηφιότητες στα φετινά Emmy!

Τέλος πάντων, ξεκινήστε και τα λέμε: