Οι εκδηλώσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 7 με 13 Σεπτεμβρίου (pics)

Gazzetta team
Οι εκδηλώσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 7 με 13 Σεπτεμβρίου (pics)
Μουσική, προβολές ταινιών και αθλητισμός, μερικές από τις εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣΝ για την ερχόμενη εβδομάδα

JΑΖΖ CHRONICLES

O Αμερικανός Craig Handy ένας από τους σημαντικότερους σαξοφωνίστες της γενιάς του, συναντά τον Γιάννη Κασέτα, έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες σαξοφωνίστες για μια ρυθμική βραδιά. (09/10)

Ο Θόδωρος Καπηλίδης (Theo Kapilidis), έρχεται με το κουαερτέτο του, να μας εισάγει στο μουσικό του σύμπαν που εστιάζει στην ελευθερία της έκφρασης, στην αυθεντικότητα και στην καινοτομία. (10/10)

21:00 στα ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Η συζυγική ζωή μιας βαρόνης από την Δανία που ταξιδεύει μέχρι την αποικιακή Κένυα, είναι ένας εφιάλτης ταπείνωσης, αλλά ένας γοητευτικός κυνηγός με ελεύθερο πνεύμα θα της θυμίσει ξανά τον έρωτα.

Σκηνοθεσία: Sydney Pollack

Παρασκευή 08/09, 20.30 στο ΞΕΦΩΤΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Κινητικά, διαδραστικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια θα πάρουν μορφή αθλοπαιδιών, δίνοντας την ευκαιρία για συνεργασία, επικοινωνία και τόνωση της σωματικής ευεξίας για παιδιά και έφηβους.

Για παιδιά 5-15 ετών

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Δευτέρα 04, 11, 18, 25/09
Τετάρτη 06, 13, 20, 27/09

18.30-20.00 στο ΞΕΦΩΤΟ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

Ένας δρόμος γεμάτος προκλήσεις, ένταση και περιπέτεια σας καλεί να τον διασχίσετε. Μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας στην ισορροπία, στα εμπόδια, στην ευστοχία, στο σκαρφάλωμα, χωρίς ανταγωνισμό, σε μια νέα πρόκληση στο ΚΠΙΣΝ.

Η συμμετοχή μπορεί να είναι είτε ατομική, είτε σε ζευγάρια.

Για ηλικίες 16-65 ετών

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Κυριακή 10/09 | 11.00-13.30, ΕΣΠΛΑΝΑΔΑ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ.

Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.