Game of Thrones: Διέρρευσε το σενάριο του 6ου επεισοδίου! (vid)

Gazzetta team
Game of Thrones: Διέρρευσε το σενάριο του 6ου επεισοδίου! (vid)
Μήνες πριν ξεκινήσει η 7η σεζόν, το διαδίκτυο είχε πλημμυρίσει από διαρροές τόσο φωτογραφιών όσο και λεπτομερειών των επεισοδίων της 7ης σεζόν που προέκυπταν από σελίδες σεναρίων.

Κάποιες από αυτές αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό, άλλοι τις αγνόησαν τελείως και άλλοι τις ξεζούμισαν χωρίς να νοιάζονται αν οι διαρροές τους χαλάσουν τη μαγεία του να περιμένεις να δεις τι θα γίνει στην οθόνη.

Αν είστε και εσείς στην τελευταία περίπτωση τότε πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το βιντεάκι που ακολουθεί και περιέχει τεράστια spoilers.

Στο βίντεο αναλύονται όλες οι διαρροές που δημοσιεύτηκαν στο twitter και αφορούν το 6ο επεισόδιο της 7ης σεζόν. Το πρότελευταίο δηλαδή του φετινού κύκλου, που παραδοσιακά είναι το πιο επικό κάθε χρονιά.

Στα 12 λεπτά που διαρκεί γίνεται διεξοδική περιγραφή των πιο σημαντικών σκηνών του επεισοδίου, τόσο όσον αφορά μάχες, όσο και διαλόγους μεταξύ των μεγάλων πρωταγωνιστών. Δε θα αποκαλύψουμε εμείς ποιοι μιλούν με ποιους, ποιοι έχουν επιβιώσει φτάνοντας στο 6ο επεισόδιο και ποιους θα χάσουμε με το φινάλε του. Η ευθύνη είναι δική σας και ξεκινάει με το που πατήσετε το play στο βίντεο. Aν είστε λοιπόν από τους ανυπόμονους, που λατρεύουν τα σπόιλερς δείτε το αλλά προσπαθήστε να μην αποκαλύψετε ό,τι μάθατε σε όσους προσπαθούν να τα αποφύγουν. Γιατί αυτά που θα ακούσετε είναι τουλάχιστον συγκλονιστικά.

Πηγή: reader.gr