«Δύο Ξένοι»: Tο τέλος της σειράς που δεν είδαμε ποτέ (pics & vid)

Gazzetta team
«Δύο Ξένοι»: Tο τέλος της σειράς που δεν είδαμε ποτέ (pics & vid)
Πως θα εξελισσόταν ο έρωτας ανάμεσα στην Μαρίνα Κουντουράτου και του Κωνσταντίνου Μαρκορά στη σειρά που είχε τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο έρωτας του καλλιεργημένου Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκου Σεργιανόπουλου) και της αφελούς παρουσιάστριας Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνας Παπούλια) δεν είχε το τέλος που είδαμε στις οθόνες μας. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς- που είχε ''τρελάνει'' τα μηχανάκια της τηλεθέασης- ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς περίμενε μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο τη νίοπαντρη Μαρίνα Κουντουράντου (μόλις είχε παντρευτεί με το ζόρι τον Αίαντα Μανθόπουλο) κρατώντας τα δίδυμα μωρά που είχαν αποκτήσει μαζί. Το ταξίδι του μέλιτος με τον Αίαντα ακυρώθηκε και ο Κωνσταντίνος και η Μαρίνα ήταν και πάλι μαζί.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημιουργοί της θρυλικής σειράς, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρη Αποστόλου, είχαν σκοπό να συνεχίσουν τη σειρά.


Στην εκπομπή «La Biri Biri» αποκαλύφθηκε η συνέχεια των επεισοδίων που δεν γυρίστηκαν ποτέ. Έτσι στη συνέχεια της σειράς, ο Μαρκοράς έγινε διεκδικητικός και μετακόμισε με την Μαρίνα στο Λονδίνο. Εκεί ξεκίνησε να ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις και κέρδισε την αναγνώριση του κοινού και μία διεθνή καριέρα. Η Μαρίνα μεταμορφώθηκε στο πλευρό του Κωνσταντίνου σε μία «κουλτουριάρα» - όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ- και δεν θύμιζε σε τίποτα την ξανθά παρουσιάστρια του παρελθόντος. Η ρουτίνα όμως κατάφερε να διαλύσει τη σχέση τους και η Μαρίνα επέστρεψε στην Ελλάδα. Η σεναριογράφος Μάρα (Δήμητρα Παπαδήμα), μόλις έμαθε τα νέα, έσπευσε να παρηγορήσει τον Μαρκορά. Οι δύο τους ήρθαν πιο κοντά και η Μάρα έμεινε έγκυος. Η Μαρίνα προσπάθησε να επιστρέψει στην τηλεόραση, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Τελικά έκλεισε σε ένα μικρό κανάλι και προσπάθησε να επανασυστηθεί στους τηλεθεατές με την νέα της εικόνα. Όταν ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στην Ελλάδα, ενεπλάκη σε μία δικαστική διαμάχη με την Μαρίνα για την επιμέλεια των παιδιών τους, με δικαστή τη Μίνα (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου) με την οποία στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος ανέλαβε διευθυντική θέση σε κανάλι και προσπάθησε-κρυφά- να βοηθήσει τη Μαρίνα να επιστρέψει δυναμικά στη μικρή οθόνη. Χάρη σε ένα κόλπο του Κωνσταντίνου Μαρκορά, η Μαρίνα πείστηκε πώς αν δεν έμενε ξανά μαζί του, τα δίδυμα θα αποκτούσαν ψυχολογικά προβλήματα. Έτσι έμειναν και πάλι μαζί. Στο τέλος της σειράς, οι μαθητές του Κωνσταντίνου αποφάσισαν να ανεβάσουν την «Αντιγόνη» και εκείνος έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγαπημένη του, Μαρίνα.

Πηγή: protothema.gr