Τα τρέιλερ των ταινιών που θα σπάσουν ταμεία το 2018 (vids)

Gazzetta team
Τα τρέιλερ των ταινιών που θα σπάσουν ταμεία το 2018 (vids)
Τα τελευταία νέα για τα πιο σημαντικά blockbusters που έρχονται και για τις νέες σεζόν των πιο δημοφιλών σειρών.

Η έκθεση Comic Con που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο αποτελεί σημείο αναφοράς για την βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος στούντιο παραγωγής και κανάλια πρόβαλλαν στο κοινό όλα τα τελευταία νέα για τα πιο σημαντικά blockbusters που έρχονται και για τις νέες σεζόν των πιο δημοφιλών σειρών.

Από τις ανακοινώσεις δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά τρέιλερ τα οποία συγκέντρωσε το reader.gr για όλους εμάς που βρισκόμαστε μακριά από την Καλιφόρνια:

JUSTICE LEAGUE

Μετά την επιτυχία της Wonder Woman στην μεγάλη οθόνη το νέο μεγάλο στοίχημα της DC είναι η ταινία Justice League. Το νέο τρέιλερ περιλαμβάνει μια γερή δόση όλων των υπερηρώων που θα εμφανιστούν στην ταινία, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg ενώ παρουσιάζει και τον κακό.

THOR: RAGNAROK

H Marvel δεν «απάντησε» με το τρέιλερ της νέας ταινίας των Avengers αλλά με το νέο τρέιλερ του Thor: Ragnarok. Στην ταινία εκτός από τον ασγκαρντιανό θεό εμφανίζεται και ο Hulk, και αυτό σίγουρα μεγαλώνει το ενδιαφέρον.

READY PLAYER ONE

To βιβλίο του Ernest Cline, Ready Player One είναι «βουτηγμένο» στη νοσταλγία των 80s και αυτό ακριβώς δείχνει και το τρέιλερ της ταινίας που ετοιμάζει η Warner Bros με σκηνοθέτη τον Steven Spielberg.

BRIGHT

Στη φετινή Comic Con κυριάρχησε το Netflix. Πέρα από τις πολλές σειρές η εταιρεία online streaming παρουσίασε και μια καινούργια ταινία με πρωταγωνιστή τον Will Smith, ο οποίος υποδύεται έναν αστυνομικό που έχει ως συνεργάτη ένα… Orc.

KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE

Η 20th Century Fox αποκάλυψε ένα νέο trailer της δεύτερης ταινίας Kingsman που βασίζεται σε graphic novel με μεγάλη επιτυχία.

Εκτός βέβαια από τις ταινίες το προσκήνιο έκλεψαν και τα τρέιλερ των πιο δημοφιλών σειρών:

STRANGER THINGS, SEASON 2

MARVEL’S THE DEFENDERS

WESTWORLD, SEASON 2

Πηγή: Reader.gr