QUIZ: Πόσο Jason Bourne είσαι;

Gazzetta team
QUIZ: Πόσο Jason Bourne είσαι;
Πώς θα αντιδρούσες αν ξυπνούσες ένα πρωί και ήσουν φυλακισμένος σε ένα κελί 2χ2; Τι θα έκανες αν σε καταδίωκε ένα γρήγορο αυτοκίνητο; Με αφορμή το αφιέρωμα Βourne της COSMOTE TV, το Gazzetta σε προκαλεί να κάνεις το απόλυτο quiz.

Λίγες είναι οι ταινίες δράσης που αποκτούν πολλές κινηματογραφικές συνέχειες.

Και ακόμη πιο λίγες αυτές που γίνονται όλο και καλύτερες.

Το «Bourne», η ταινία που πέρυσι έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως καθώς απέφερε πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, έρχεται στην COSMOTE TV στο πλαίσιο του Bourne Tribute και αναμένεται να κερδίσει όλες τις εντυπώσεις.

Γιατί θα συμβεί αυτό; Γιατί πολύ απλά οι θεατές έχουν βαρεθεί από action heroes που είναι... ψευτικοί: τους τύπους που δέρνουν ένα ολόκληρο λόχο με μια... μπουνιά και μετά βγαίνουν από ένα φλεγόμενο τρένο ατσαλάκωτοι, κρατώντας παράλληλά ένα κοκτέιλ στο χέρι!

Ο Jason Bourne, που τον ενσαρκώνει άψογα ο βραβευμένος με Όσκαρ Matt Damon γνώρισε από την πρώτη του κιόλας ταινία, το Bourne Identity το 2002, τεράστια επιτυχία! Επειδή ήταν αληθινός! Όταν τσακώνεται ματώνει, όταν δέχεται σφαίρα πονάει, όταν... τρέχει κουράζεται!

Ο Bourne είναι όπως πρέπει να είναι οι action heroes στο σινεμά: σαν κανονικός άνθρωπος!

Έτσι ακριβώς είναι και στην τελευταία του ταινία.

Όταν η Nicky Parsons εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του έχοντας στα χέρια της ένα στικάκι με πληροφορίες σχετικά με σκοτεινές επιχειρήσεις της CIA θα συναντηθούν στη φλεγόμενη από αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις Αθήνα και όλο αυτό θα πάρει απροσδόκητη τροπή με τον Bourne να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Λονδίνο και Αμερική για να αναμετρηθεί με το παρελθόν αλλά και να σταματήσει το μυστικό πρόγραμμα της CIA που θέλει να ελέγξει το Internet.

O Paul Greengrass, o σκηνοθέτης που μας έκανε να αγαπήσουμε τα Bourne, επιστρέφει στην αγαπημένη του «καρέκλα» και μας χαρίζει μια (ακόμα) καταιγιστική περιπέτεια.

O Jason Bourne, λοιπόν, ο πιο επικίνδυνος πρώην πράκτορας της CIA και νυν ένας από τους πιο συμπαθείς action hero που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια στην μεγάλη οθόνη, έρχεται τον Αύγουστο στο COSMOTE CINEMA 2HD με μια ταινία κάθε Τρίτη.

1/8: BOURNE IDENTITY

8/8: BOURNE SUPREMACY

15/8 BOURNE ULTIMATUM

22/8 THE BOURNE LEGACY

29/8 JASON BOURNE

Από την πρώτη, ιστορική πλέον ταινία, το Bourne Identity που μας σύστησε τον ήρωα, έως και το Bourne κάθε Τρίτη του Αυγούστου, στις 22.00, το ραντεβού μας είναι στο COSMOTE CINEMA 2HD.

Μέχρι τότε, κάντε το quiz για να δείτε πόσο Jason Bourne είστε και τα λέμε όλο τον Αύγουστο στην COSMOTE TV: