Το Game of Thrones στο ρυθμό του «Shape of you»! (vid)

Gazzetta team
Το Game of Thrones στο ρυθμό του «Shape of you»! (vid)
Η εμφάνιση του Ed Sheeran στην πρεμιέρα του Game of Thrones συνοδεύτηκε κι από την προσπάθεια των συντελεστών της σειράς να... τραγουδήσουν το hit του καλλιτέχνη!

H πρώτη εμφάνιση του Ed Sheeran στον 7ο κύκλο του Game of Thrones, δεν ήταν πετυχημένη. Η σκηνή στην οποία εμφανίστηκε δεν ενθουσίασε καθόλου το κοινό που περίμενε πολλά περισσότερα από τη σύντομη εμφάνιση του όπου και υποδύθηκε έναν τροβαδούρο.

Στην χαρακτηριστική σκηνή όπου τον είδαμε με την Άρυα Σταρκ, δεν είχε και μεγάλη συμμετοχή και την εικόνα «έκλεψαν» οι διάλογοι των υπόλοιπων ιπποτών.

Ο Sheeran τραγουδούσε γύρω από μια φωτιά, τραβώντας την προσοχή της νεαρής Σταρκ η οποία σχολίασε: «Είναι όμορφο τραγούδι. Δεν το έχω ξανακούσει» με τον ίδιο να απαντά το όχι τόσο εμπνευσμένο: «Είναι καινούριο» -ήταν και η μόνη ατάκα του.

Οι χρήστες στο Twitter σχολίασαν ποικιλοτρόπως την εμφάνιση του Ed, ο οποίος και έκλεισε τον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο. Μερικές από τις αντιδράσεις είχαν πολύ γέλιο, όπως για παράδειγμα το παραπάνω βίντεο, όπου κάποιος φανατικός έχει δημιουργήσει έναν βίντεο με λέξεις που έχουν ειπωθεί στη σειρά από τους πρωταγωνιστές και οι οποίες έχουν κοπεί έτσι ώστε να δημιουργούν τους στίχους του δημοφιλούς τραγουδιού του Sheeran, Shape of you.

*Μπορείτε να δείτε όλους τους προηγούμενους κύκλους στα κανάλια της Nova, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, στην υπηρεσία Nova On Demand και στο Nova GO.

Πηγή: 3pointmagazine.gr