Game of Thrones: Αυτό είναι το teaser του δεύτερου επεισοδίου (vid)

Gazzetta team
Game of Thrones: Αυτό είναι το teaser του δεύτερου επεισοδίου (vid)
Η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του Game of Thrones έγινε και πλέον αναμένουμε το δεύτερο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.

Στο teaser για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που θα φέρει τον τίτλο Stormborn (Θυελογέννητη) ενδέχεται να γίνει μία συγκινητική επανένωση της Άρια Σταρκ με τον ανταρόλυκο της την Νυμέρια. Στα πλάνα του teaser, προβάλλεται ένας ανταρόλυκος και στη συνέχεια η νεαρή Άρυα Σταρκ να κοιτάζει κάποιον εμφανώς συγκινημένη.

Η Νυμέρια ήταν ο μόνος ανταρόλυκος μαζί με τον Γκόουστ του Τζον Σνόου, που κατάφεραν να επιβιώσουν. Στον πρώτο κύκλο η Άρια είχε διώξει την Νυμέρια για να την προστατέψει από την Σέρσεϊ που είχε διατάξει να εκτελεστούν οι ανταρόλυκοι, μετά από την επίθεση της Νυμέρια στον Τζόφρι.

Από το teaser διαπιστώνει κανείς πως το επεισόδιο θα περιστρέφεται γύρω από την Νταινέρυς καθώς αναφορές για το όνομα της υπάρχουν τόσο στον Βορρά όσο και στο Νότο ενώ η Γιάρα την συμβουλεύει να επιτεθεί αμέσως στο Κινγκς Λάντινγκ. Παράλληλα βλέπουμε ένα στιγμιότυπο με την Ελλάρια Σαντ να φιλά στο στόμα την Γιάρα και πολλοί ήδη εκφράζουν φόβους ότι θα την δηλητηριάσει όπως έκανε και στη Μιρσέλα. Τέλος, μάλλον κάποιος θα επιχειρήσει να πνίξει τον Μικροδάχτυλο!



Πηγή: reader.gr