16 Υποψηφιότητες Emmy® για τo Fargo!

Gazzetta team
16 Υποψηφιότητες Emmy® για τo Fargo!
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Emmy, και οι σειρές της COSMΟΤΕ TV σάρωσαν, με πάνω από 60 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.

Τις περισσότερες υποψηφιότητες κέρδισε η 3η σεζόν του Fargo, που προβάλλεται αποκλειστικά στο COSMΟΤΕ CINEMA 4HD, διεκδικώντας συνολικά 16 βραβεία, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Μίνι Σειράς, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Σεναρίου, Α’ και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Ντέιβιντ Θιούλις αντίστοιχα, Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Κάρι Κουν κα.

Τέσσερις υποψηφιότητες κέρδισε το πολυβραβευμένο House Of Cards που διεκδικεί, μεταξύ άλλων, βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς, ενώ για ακόμα μία χρονιά οι Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Α’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα. Επίσης, ο Μάικλ Κέλι, διεκδικεί βραβείο Emmy, Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Η σειρά Sherlock που προβάλλεται για 4η σεζόν αποκλειστικά από την COSMOTE TV, διεκδικεί 2 βραβεία. Το Emmy Καλύτερης Τηλεταινίας, αλλά και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Ακόμα, η σειρά Orange Is The New Black, διεκδικεί βραβείο στην κατηγορία β’ Γυναικείου Ρόλου, για την Ούζο Αντούμπα.

Η σατυρική εκπομπή Last Week Tonight with John Oliver, που την παρακολουθούμε αποκλειστικά στην COSMOTE TV, κέρδισε υποψηφιότητες στις κατηγορίες για το Καλύτερο Talk Show, Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερης Σκηνοθεσίας.