Οι 10 καλύτερες στιγμές του Game of Thrones (vid)

Gazzetta team
Οι 10 καλύτερες στιγμές του Game of Thrones (vid)
H μεγάλη επιστροφή του Game of Thrones είναι γεγονός. Μετά από μεγάλη αναμονή των φανατικών τηλεθεατών του το δράμα φαντασίας του HBO επέστρεψε δυναμίκά για την 7η και προτελευταία σεζόν του.

Οι φανς του σόου είναι συνηθισμένοι στις μεγάλες αναμονές τόσο πριν από κάθε ξεκίνημα νέου κύκλου όσο και παρακολουθώντας τα επεισόδια. Περιμένουν εξελίξεις στα πολλά ανοιχτά μέτωπα που αφήνουν οι σεναριογράφοι, περιμένουν πότε οι βασανισμένοι αγαπημένοι τους ήρωες θα πάρουν εκδίκηση, περιμένουν πότε οι κακοί της σειράς θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Η προσμονή γεννά μεγάλη ικανοποίηση όταν το κάρμα (η σεναριακή πένα δηλαδή) δίνει στον καθένα από τους χαρακτήρες της σειράς αυτό που τους αξίζει.

Το watchmojo.com, ο διαδικτυακός τόπος που ειδικεύεται στην παραγωγή κάθε λογής top-10 που μπορείς να φανταστείς, έφτιαξε ένα βίντεο με τις 10 πιο ικανοποιητικές στιγμές του Game of Thrones των πρώτων 6 κύκλων της σειράς.

Ξαναθυμηθείτε όλες τις αγαπημένες στιγμές που ήρθαν σαν λύτρωση για το κοινό μετά από μεγάλη προσμονή.

Περιττό να σας πούμε ότι το βίντεο περιέχει πάρα πολλά spoiler και όποιος δεν έχει δει και τους 6 κύκλους καλύτερα να το αποφύγει.


Πηγή: reader.gr