Κάθε Πέμπτη φοράμε τα sombrero μας στα Taco Bar των TGI Fridays!

Gazzetta team
Κάθε Πέμπτη φοράμε τα sombrero μας στα Taco Bar των TGI Fridays!
Ένα pop-up Taco Bar κάνει την εμφάνισή του κάθε Πέμπτη!

Οι αυλές των Fridays Κηφισιάς και Γλυφάδας μετατρέπονται σε μια δροσερή μεξικάνικη όαση, με χρώματα και αρώματα από τις πιο λαχταριστές γεύσεις της αγαπημένης μεξικάνικης κουζίνας.

Ταξιδέψτε γευστικά στο Μεξικό με τον πιο spicy τρόπο και απολαύστε χειροποίητα, φρεσκοψημένα tacos και δροσερά cocktails με tequila Jose Cuervo.

Κάθε Πέμπτη από τις 20:30, all you can eat tacos μαζί με ένα cocktail, μόνο με 15!

Τα TGI FRIDAYS™ της Γλυφάδας και της Κηφισιάς έχουν στήσει τη δική τους Taco Fiesta και σας περιμένουν μαζί με τους amigos σας!

Εκεί θα σας περιμένουν μεξικάνοι bartenders, για να σας ετοιμάσουν το El Burro με νέκταρ αγαύης και σιρόπι ginger, την Pink Chili Margarita με φρέσκο χυμό ροζ γκρέιπφρουτ και σιρόπι τσίλι και την Watermelon Margarita με τον μοναδικό συνδυασμό από καρπούζι και λάιμ. Δίπλα τους, ακούραστοι chefs θα ετοιμάζουν τα πιο εντυπωσιακά tacos που έχετε δοκιμάσει με τα πιο φρέσκα και νόστιμα υλικά, σε τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ανάμεσα σε κάκτους και sobrebros, ετοιμαστείτε να αλλάξετε ταυτότητα, να αλλάξετε τα ονόματά σας σε... μεξικάνικα (!) και να απολαύσετε όσα Tacos θέλετε, με τη συνοδεία φυσικά από το mexiquila Cocktail της επιλογής σας.

Φανταστείτε να μπορείτε να απολαύσετε σε ένα βράδυ όσα Chimichurri Pork, Jalapeño Cream Brisket, Chicken & Peppers ή Beef Brisket Tacos θέλετε.

Μη χάνετε λεπτό! Viva Mexiquila!

FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER