QUIZ: Πόσο Rockwave τύπος είσαι;

Γιάννης Κονταξής
QUIZ: Πόσο Rockwave τύπος είσαι;
Εδώ και 21 χρόνια, ξέρουμε ακριβώς τι θα κάνουμε κάθε καλοκαίρι. Ούτε μπάνια ούτε air condition. Μόνο μουσική, χορός και μπίρες. Εσύ ξέρεις;

Το Rockwave Festival 2017 είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και αυτή τη χρονιά με 22 συγκροτήματα να μοιράζονται τις δύο σκηνές που θα στηθούν στην εξωτική Μαλακάσα.

Η ζέστη θα είναι αδιανόητη, αλλά μη μασήσετε γιατί θα χάσετε ένα ατέλειωτο τριήμερο γλέντι.

Το μεγάλο ροκ πάρτι του τριημέρου ξεκινάει την Παρασκευή 30 Ιουνίου με ένα άκρως ελληνικό line-up.

Οι Rotting Christ, το σπουδαιότερο ελληνικό metal συγκρότημα, θα μοιραστούν τη σκηνή με τους πάντα ισοπεδωτικούς 1000 Mods και τους θρυλικούς Nightstalker.

Μαζί τους οι τιμιότατοι Innerwish, οι εκρηκτικοί Bazooka και οι grooveάτοι Godsleep.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου, το ελληνικό κοινό θα δει ξανά μερικά από τα πιο αγαπημένα του ονόματα.

Οι Placebo και ο Silvert Hoyem θα κάνουν τους χιλιάδες οπαδούς τους να χορεύουν ατελείωτα, οι Cigarettes After Sex είναι το hot όνομα που όλοι θέλουν να δουν.

Η τρίτη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ, η Κυριακή 2 Ιουλίου, θα είναι και η πιο «σκληροπυρηνική».

Paradise Lost και Gojira θα μεταφέρουν την «κόλαση» από τον καιρό και επί της σκηνής, ενώ οι Flogging Molly θα μας κάνουν να χοροπηδάμε ασταμάτητα.

Καλά όλα αυτά, αλλά για άλλο λόγο μπήκατε σε αυτό το άρθρο.

Κάθε παρέα που πάει σε συναυλίες και σέβεται τον εαυτό της, κάθεται ύστερα από χρόνια και προσπαθεί να θυμηθεί τι έχει δει, τι είχε γίνει on και οff stage.

Για αυτό, πάρτε τους φίλους σας, καθίστε όλοι μαζί και κάντε αυτό το κουίζ. Όποιος κάνει το υψηλότερο σκορ να του κεράσετε τις μπύρες στο Rockwave.

Καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε: Bang the head that doesn't bang!