Το νέο Spider-Man videogame αποκαλύφθηκε και ήταν η έκπληξη της Sony για την Ε3 (vid)

Gazzetta team
Το νέο Spider-Man videogame αποκαλύφθηκε και ήταν η έκπληξη της Sony για την Ε3 (vid)
Αποστολή στο Los Angeles: Παύλος Παπαπαύλου

Γνωρίζουμε από πέρσι πως η Insomniac Games έχει αναλάβει να δημιουργήσει το νέο παιχνίδι της σειράς Spider-Man, το οποίο και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4. Η ιστορία του τίτλου θα είναι εντελώς καινούρια και δεν θα βασίζεται σε κάποια ταινία ή σε κόμικ. Στο νέο Spider-Man videogame θα προβάλλονται οι πλευρές και του υπερήρωα, αλλά και η ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα Peter Parker.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα σε μια μοντέρνα εκδοχή της Νέας Υόρκης και οι παίκτες θα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στο χώρο, να αναλάβουν αποστολές, αλλά και να συμμετέχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες που θα βρουν διάσπαρτες. Το στοιχείο parkour θα είναι έντονο στην κίνηση του χαρακτήρα, ενώ η ομάδα ανάπτυξης έχει αφήσει αρκετές υποσχέσεις και για το πόσο μεγάλος θα είναι ο κόσμος του τίτλου.

Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι, μέσα από το πρώτο του video που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της E3 2017 Sony Press Conference.