FIFA games: Μεταγραφή αεροδρομίου για το PlayStation

Gazzetta team
FIFA games: Μεταγραφή αεροδρομίου για το PlayStation
Αποστολή στο Los Angeles: Παύλος Παπαπαύλου

Η έκθεση Ε3 είναι η σημαντικότερη της βιομηχανίας των videogames και η Sony διάλεξε την κατάλληλη περίοδο για να προσθέσει άλλη ένα σημαντικό τόξο στο φαρέτρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφερε να επιβεβαιώσει το Gazzetta, η ιαπωνική εταιρεία-μαμά του PlayStation κατάφερε να σπάσει την αποκλειστικότητα που είχε η Microsoft και το Xbox με τον δημοφιλή ποδοσφαιρικό τίτλο FIFA και την ΕΑ Sports.

Μέχρι και το FIFA 17, το παιχνίδι της EA Sports προσέφερε έξτρα περιεχόμενο για την κονσόλα της Microsoft, αλλά πλέον η…μεταγραφή έγινε. Όπως φαίνεται, η φετινή χρονιά θα είναι η αφετηρία ενός σπουδαίου deal που θα φέρει στους κατόχους PlayStation έξτρα περιεχόμενο για το παιχνίδι, ενώ για όσους δεν έχουν αγοράσει ακόμη κονσόλα, η συνεργασία FIFA και PlayStation θα δώσει ένα ακόμη κίνητρο.

Στο πλαίσιο αυτού του deal, η λογική λέει πως θα δούμε πακέτα αγοράς της κονσόλας με τον τίτλο της ΕΑ (και ίσως σε κάποιες ειδικές τιμές ή με έξτρα χειριστήριο), ενώ όλη η προωθητική καμπάνια της εκδότριας εταιρείας του εν λόγω game θα περιλαμβάνει τα λογότυπα της Sony.

Περισσότερες πληροφορίες για το τι θα φέρει αυτό το deal σε επίπεδο προσφορών στους καταναλωτές θα μάθουμε το επόμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε 100% πλέον είναι πως τα δεδομένα στα ποδοσφαιρικά videogames άλλαξαν κατά πολύ.