Το «Wonder Woman» και οι ταινίες της εβδομάδας (vids)

Gazzetta team
Το «Wonder Woman» και οι ταινίες της εβδομάδας (vids)
Μία σέξι υπερήρωας φορά τη στολή της, αποκτά δική της ταινία και κερδίζει το κινηματογραφικό ενδιαφέρον των ημερών (08-14/06).

Wonder Woman

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η Ελληνίδα Αμαζόνα, Γουόντερ Γούμαν, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Γκαλ Γκαντότ, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Πάτι Τζένκινς. Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

Tanna

Κάπου στο Νότιο Ειρηνικό, η Βάβα, ένα νεαρό κορίτσι μίας από τις τελευταίες παραδοσιακές φυλές στην Τάννα, ερωτεύεται τον εγγονό του αρχηγού, το Νταΐν. Ο διαφυλετικός πόλεμος κλιμακώνεται και το ζευγάρι προσπαθεί να ξεφύγει, να ζήσει ευτυχισμένο κάπου μακριά. Πρέπει ωστόσο να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτό που λέει η καρδιά τους και το μέλλον των φυλών τους.

Η Χαμένη Πόλη του Ζ

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του David Grann, ακολουθεί την ζωή ενός βρετανού εξερευνητή στην δεκαετία του 1920, που χάθηκε ενώ αναζητούσε μία μυστηριώδη πόλη στον Αμαζόνιο. Σκηνοθετεί ο Τζέιμς Γκρέι, πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ.

Ο Αρχιτσιγκούνης

Ο βασιλιάς της γαλλικής κωμωδίας, Ντάνι Μπουν, πρωταγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς στη Γαλλία, μια ιστορία που σε προκαλεί να αγαπήσεις έναν… αρχιτσιγκούνη παρά την εμμονική -και ξεκαρδιστική!- ενασχόλησή του με τα χρήματα.

Με Λένε Τζιγκ

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Γκαμπριέλε Μαϊνέτι χρησιμοποιεί όλους τους στερεοτυπικούς αμερικάνικους μύθους γύρω από τους σούπερ ήρωες για να δημιουργήσει έναν εντελώς made in Italy ρεαλιστικό υπερήρωα, που σάρωσε τα Βραβεία Davide di Donatello, κέρδισε κριτικούς και κοινό με περισσότερους από ένα εκατομμύριο θεατές στην Ιταλία.

Λατίνοι και Άθικτοι

Ο Φελίπε είναι ένας οικονομικά ευκατάστατος επιχειρηματίας που ύστερα από ένα ατύχημα μένει τετραπληγικός και αναζητά βοηθό για να τον φροντίζει. Από τους πολλούς υποψήφιους, αποφασίζει να προσλάβει τον φαινομενικά πιο ακατάλληλο για τη θέση, τον γεμάτο ζωή και ενέργεια νεαρό Τίτο, καθώς είναι ο μόνος που δεν του φέρεται με οίκτο.

Σιντ και Νάνσι

Επανέκδοση της βιογραφίας του Σιντ –Sex Pistols– Βίσιους διά χειρός Άλεξ Κοξ. Η τραγική ιστορία του μπασίστα του διάσημου πανκ συγκροτήματος και της κοπέλας του, Νάνσι, από τη διάλυση του γκρουπ μέχρι τον θάνατό τους από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Πηγή: koolnews.gr