Έτσι θα ψηφίζαμε στο Survivor! (poll)

Gazzetta team
Έτσι θα ψηφίζαμε στο Survivor! (poll)
Η μεγάλη ψηφοφορία του Survivor συνεχίζεται και πολλά είναι τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν για το πως έχει μέχρι στιγμής η κατάταξη... Στο gazzetta.gr, αποφασίσαμε να σας βάλουμε στο παιχνίδι, αλλά να σας δείξουμε και τον τρόπο που θα ψηφίζαμε εμείς!

Του Νίκου Μαρούδα

Σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές του βρίσκεται το Survivor, καθώς λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό έχουμε την μεγάλη ψηφοφορία που θα μας οδηγήσει μέχρι τα ημιτελικά. Όπως μας είπε στο επεισόδιο της Κυριακής ο Σάκης Τανιμανίδης, ο κόσμος μέχρι το βράδυ της Δευτέρας θα ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη και θα έχουμε από το 1 έως το 9 τον πιο αγαπημένο του παίκτη.

Από εκεί και μετά, κάθε φορά ο παίκτης που θα είναι πιο χαμηλά και θα βγαίνει ως προτεινόμενος θα αποχωρεί. Ωστόσο, εμείς στο gazzetta.gr, εκτός ότι θα σας παρουσιάσουμε από το 1 έως το 9 τους δικούς μας πιο αγαπητούς παίκτες, σας βάζουμε και στο παιχνίδι. Θέλουμε να δούμε που δίνεται την ψήφο σας...

Πριν ξεκινήσω (από το 9 έως το 1) και με δεδομένο πως πολλοί θα... βρίσετε με το Νο.9, προειδοποιώ πως ότι ακολουθεί είναι γνώμη που μου έχει δημιουργηθεί από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα! Πάμε λοιπόν...

9. Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

«Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο», λέει το τραγούδι. Όχι εδώ παιδιά! Εδώ δεν υπάρχει αυτό! Μακάρι να είχε φύγει από την πρώτη εβδομάδα. Ειλικρινά, μετά τον Μάνατζερ Ράγκμπι και τον Θεσσαλονικιό Κινέζο, άντε και τον Χανταμπάκη, ήταν ότι πιο αντιπαθητικό έβλεπα στο παιχνίδι. Όλοι έφυγαν, αυτός συνεχίζει! Ένας άνθρωπος που την δεύτερη μέρα οι 8 από τους 10 (ο ένας ήταν ο ίδιος) συμπαίκτες του τον ψήφισαν να πάει στην άλλη ομάδα. Ο ίδιος άνθρωπος έκανε τους νέους του συμπαίκτες να τον ψηφίζουν προς αποχώρηση σε κάθε ευκαιρία! Ε ρε φίλε δεν γίνεται ΟΛΟΙ να είναι λάθος... Φάνηκε ξεκάθαρα ποιος είναι ο Ντάνος πριν λίγες εβδομάδες, όταν όλα του έφταιγαν. Θέση 9 λοιπόν...

8. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μπορεί να φύγει... χτες; Μακάρι! Αν και στην αρχή του παιχνιδιού μια συμπάθεια της την είχα, δεν το κρύβω, μου την δίνει! Δεν μπορώ να την ακούω να ουρλιάζει και να γκρινιάζει για τα πάντα. Φτάνει! Επίσης, σκέφτομαι και την υγεία της, αλλά και αυτή του... παιχνιδιού. Αρχικά πρέπει το κορίτσι να βγει, να φάει γιατί έχει πρηστεί μαθαίνουμε λόγω κακής διατροφής, ενώ επίσης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κερδίσει. Θα αρχίσουν να λένε πως «να κέρδισε το κορίτσι του ΣΚΑΙ» και άλλα τέτοια...

7. Γιώργος Χρανιώτης

Δεν είναι ότι με ενοχλεί κάτι στον ηθοποιό... Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που τον έχω τόσο χαμηλά. Ίσως όμως αυτό να φταίει. Έχει περάσει σχετικά αδιάφορος από το παιχνίδι. Καλός στο αγωνιστικό κομμάτι, δε λέω, αλλά γενικά δεν έχει ακουστεί καθόλου. Με τις ασυλίες που έχει πάρει και δείχνει πως θα συνεχίσει να παίρνει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

6. Σάρα Εσκενάζη

Επίσης αδιάφορη παρουσία. Πάλι δεν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι πιο πάνω ή πιο κάτω. Περίπου στη μέση της 9άδας, αν και μου βγάζει κάτι πολύ καλό. Αρκετά συμπαθητική, αλλά στην πεντάδα μου δεν χωράει, λυπάμαι!

5. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ας μην ήταν το αγωνιστικό κομμάτι και θα ήταν πιο κάτω και από τον Ντάνο! Όχι και τόσο συμπαθητικός ο Κύπριος στα μάτια μου, αλλά το γεγονός πως και μετά το τροχαίο παραμένει δυνατός στα αγωνίσματα του έδωσε πόντους. Βέβαια, έπεσε αρκετά και για τον λόγο αυτό. Ήταν στο νοσοκομείο, ok ήταν χτυπημένος, όμως και έτρωγε και μπάνιο έκανε και 1 μήνα ήταν εκτός παιχνιδιού. Ε, δεν έπαιξε όσο οι υπόλοιποι...

4. Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ξέρω πως πολλοί θα διαφωνήσετε και με το γεγονός πως είναι τόσο ψηλά ο Μισθοφόρος! Ένα σας λέω, ευτυχώς τα αστεία του είναι χειρότερα και από μιας πολύ καλής μου φίλης και έχασε θέσεις. Αν το αντίστοιχο κείμενο γινόταν τις πρώτες μέρες, θα ήταν στα... μετάλλια. Πλέον έχει χάσει πόντους και με την συμπεριφορά του, αλλά είναι πιο αληθινός στα μάτια μου από τους προηγούμενους 5.

3. Κωνσταντίνος Βάσαλος

Την κορυφαία μου τριάδα ανοίγει ο Κωνσταντίνος. Αντιμετωπίζει τρελό πρόβλημα με την πείνα, καθώς οι θερμίδες που έπαιρνε πριν σε σχέση με αυτές που παίρνει τώρα είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Παρ' όλα αυτά, έχει γκρινιάξει λιγότερο απ' όλους και έχει καταφέρει με τον καιρό να γίνει πολύ συμπαθητικός στον κόσμο. Εκτός των άλλων, έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Αυτό αρκεί!

2. Μπο

Όπως καταλάβατε στο Νο.1 είναι ο Σπαλιάρας! Όμως, ίσως αν δεν είχε γίνει η αλλαγή από τους «Διάσημους» στους «Μαχητές», την κορυφή να την είχε ο Μπο. Από τους πλέον αγαπημένους μου παίκτες στο παιχνίδι. Τι να πρωτοπώ... Το τρομερό του στιλ στα πρώτα αγωνίσματα όταν ακόμα είχε πολλά κιλά και είχε προβλήματα; Την... αγάπη με την οποία έτρωγε τα μπέργκερ και τα σάντουιτς; Ή τα πάνω από 30 κιλά που έχει χάσει και συνεχίζει; Έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος, έχει χάσει τόσα κιλά (που δεν του αρέσει), πως να μου πάει η ψυχή να φύγει πριν τον τελικό... Δεν το θέλω!

1. Γιάννης Σπαλιάρας

Εδώ θέλω να πιστεύω πως συμφωνεί πολύς κόσμος! Ο πλέον αληθινός παίκτης του Survivor. Λέει ό,τι σκεφτεί οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να το επεξεργαστεί. Το πετάει και ό,τι γίνει... Φαίνεται πως δεν το παίζει, αλλά είναι όντως τόσο αληθινός. Είναι ο... σφάχτης της καρύδας! Έχει μπει στο πετσί του ρόλου, είναι ο μόνος παίκτης που έχει παραδεχτεί πως θέλει τα λεφτά. Ειλικρινής ρε φίλε από την πρώτη μέρα. Και προσπαθεί, προσπαθεί πολύ.... Ε πάρ' το ρε Γιάνναρε!!!

Αυτά από μένα... Περιμένω τα σχόλιά σας, σίγουρα δεν θα σας ικανοποίησα (κυρίως με το Νο.9), αλλά στη ζωή δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια άποψη για όλους τους ανθρώπους. Πλέον σας... πετώ το μπαλάκι και περιμένω να δω ποιον θα βγάλετε πρώτο σε προτίμηση!