Με το Gazzetta στη Day 2 του «Release Athens 2017»! (update: οι νικητές)

Gazzetta team
Με το Gazzetta στη Day 2 του «Release Athens 2017»! (update: οι νικητές)
Οι 4 τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής, το Release Athens!

Αυτοί είναι οι 4 τυχεροί αναγνώστες του Gazzetta που κερδίζουν από μια πρόσκληση και θα απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες από κοντά:

Τσιλιβίγκου Χριστίνα
Γκρέσα Μεχιλ
Ντρη Αντώνης
Γιωργία Μπάκα

Καλή διασκέδαση!!

Thievery Corporation και Archive, δύο από τις πλέον αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 16 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, σε ακόμα μία εντυπωσιακή μέρα του «Release Athens 2017»

Οι Thievery Corporation, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής, με τη φήμη των... φοβερών live ενώ οι Archive είναι άλλο ένα όνομα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Οι Kadebostany, το τρίτο όνομα της 16ης Ιουνίου, έχει ήδη μία πολύ ισχυρή σχέση με το ελληνικό κοινό, με επιτυχίες όπως τα «Walking With a Ghost», «Castle in the Snow», «Jolan».



Μαζί τους οι Omega Ray (Ω-Ray), η νέα μπάντα που πρόκειται να ταράξει τα νερά στην εγχώρια σκηνή, με ένα δικό τους χαρμάνι που πατάει στην ψυχεδέλεια, τη folk και το kraut-rock.

Οι Chinese Basement είναι από τις μπάντες που οφείλει να ανακαλύπτει όποιος αναζητά το νέο και συναρπαστικό στη σύγχρονη μουσική.