Γιατί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πρέπει να πας στη Μύκονο (pics)

Gazzetta team
Γιατί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πρέπει να πας στη Μύκονο (pics)
Ξέρουμε ότι αυτό το ΣουΚουΔού το περιμένεις πώς και πώς για να περάσεις καλά. Και το Gazzetta έχει την καλύτερη πρόταση.

Ήλιος, ζέστη, μουσική, χορός, beach bars, clubs, όμορφος κόσμος γύρω σου και τα αυθεντικά κουβανέζικα Bacardi cocktails.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Κάπως έτσι ονειρεύεσαι το ιδανικό τριήμερο.

Έτσι λοιπόν θα το περάσεις! Γιατί αυτή την εβδομάδα θα μπει ένα τέλος στις βροχές και θα έχει καλό καιρό (θετικές σκέψεις).

Και επειδή μιλάμε πάντα με αποδείξεις, αν δεν μας πιστεύεις, δες εδώ!

25 βαθμοί, ήλιος όλη μέρα και ελάχιστος αέρας.

Γιατί 2 μποφοράκια για τη Μύκονο, μεταξύ μας τώρα, είναι σαν να φυσάνε ταυτόχρονα όλοι οι θαμώνες του Super Paradise! Τίποτα δηλαδή, καλοκαίρι!

Και βέβαια η Μύκονος είναι, ήταν και θα είναι, ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός.

«Μα καλά, τι έρχεσαι να μας πεις τώρα ρε Gazzetta για τη Μύκονο που δεν ξέρουμε; Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου!», εύλογα θα μας πεις.

Καταρχάς Πάρις Χίλτον, ηρέμησε! Μην το παίζεις ειδήμων στη διασκέδαση.

Κάθισε αναπαυτικά μπροστά από τον υπολογιστή σου και άφησέ μας να σου πούμε γιατί πρέπει να πας το συγκεκριμένο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί των ανέμων.

Ξεκινάμε:

Οι παραλίες

Η Μύκονος δύο πράγματα έχει σίγουρα: τους Dsquared² πρώτη ξαπλώστρα κάθε καλοκαίρι και τις ομορφότερες παραλίες. Για τον Ντιν και Νταν αυτό το τριήμερο δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι θα τους δεις, τις παραλιάρες όμως της Μυκόνου θα τις απολαύσεις με όσο ακριβώς κόσμο πρέπει να έχουν!

Τα bars

Μερικά από τα καλυτέρα bars της νησιωτικής Ελλάδας, βρίσκονται στη Μύκονο! Ωραία μουσική, χορός μέχρι το πρωί, όμορφος κόσμος και φυσικά τα αυθεντικά κουβανέζικα Bacardi cocktails. Έτσι πρέπει να είναι τα bars στα νησιά.

Και έτσι θα είναι, γιατί αυτή την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο Semeli the Bar στη Χώρα θα βρίσκεται η ομάδα του Bacardi εγκαινιάζοντας μία σειρά από μεγάλα events που θα γράψουν ιστορία αυτό το καλοκαίρι. Πόσο έτοιμος είσαι να ακολουθήσεις;

Όλος ο καλός ο κόσμος

Η Μύκονος παραδοσιακά «μαζεύει» τον καλύτερο κόσμο. Και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Διάσημοι, ημιδιάσημοι, μοντέλα (κανονικά αλλά και του Instagram), όλοι είναι στη Μύκονο.

Όλοι περνάνε μπροστά από τα μάτια σου. Σαν να ξεφυλλίζεις σελίδες περιοδικού όσο περιμένεις να σε κουρέψουν. Και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι σίγουρο ότι θα είναι... όλος ο καλός ο κόσμος εκεί.

Ξέχνα τα μουσεία, αλλού βρίσκεται η... ιστορία

Πώς πας ρε παιδί μου στο Παρίσι και σου λένε «να πας να δεις το Λούβρο;». Ε, στη Μύκονο, πας να δεις το Super Paradise. Δεν έχει μα και μου, πρέπει να πας. Είναι από τα πιο ιστορικά clubs της Ελλάδας.

Και μάλιστα το Σάββατο 3 Ιουνίου έχεις ακόμα 2 λόγους να πας εκεί. Ο ένας, είναι ότι στο Super Paradise θα βρίσκεται η ομάδα του Bacardi και έτσι θα απολαύσεις τα καλύτερα Bacardi cocktails (τα είπαμε και παραπάνω, μην τα ξαναλέμε), και ο άλλος, ότι καλεσμένοι DJs του Bacardi θα είναι οι Playmen! Το υπερεπιτυχημένο δίδυμο μουσικών παραγωγών και DJ ηλεκτρονικής μουσικής, που έχουν παίξει ακόμα και στην Tomorrowland!

Bacardi – Playmen – Super Paradise! Εδώ είσαι!

Τα λέμε δηλαδή την επόμενη ημέρα που θα φύγεις από εκεί.

Τα beach bars

Και μετά το ξενύχτι τι έχει; Μπάνιο! Και μετά το μπάνιο τι έχει; Άραγμα στο beach bar με Bacardi και υπέροχες μουσικές. Και το κατάλληλο μέρος για αυτό είναι το Kalua στην Παράγκα. Γιατί την Κυριακή 4 Ιουνίου, θα απολαύσεις το καλύτερο πάρτι! Στη Μύκονο είσαι, ό,τι θέλεις κάνεις. Τίποτα καλύτερο για ένα επικό κλείσιμο τριημέρου.

Μπες λοιπόν στη σελίδα του Bacardi στο Facebook, κάνε like (αν δεν έχεις ήδη κάνει) και ενημερώσου για τα δρώμενα του πρώτου event στη Μύκονο αλλά και για όλα τα Bacardi RUMIX - Summer Series, την υπόσχεση mixability διάφορων εκπλήξεων που το Bacardi πρόκειται να τηρήσει διασκεδάζοντας το κοινό του.

Καλή διασκέδαση, λοιπόν, και μην ξεχνάς να μας ενημερώνεις συχνά από το Instagram!