Ο σταρ του Game of thrones που πέθανε λίγες εβδομάδες πριν την 7η σεζόν!

Gazzetta team
Ο σταρ του Game of thrones που πέθανε λίγες εβδομάδες πριν την 7η σεζόν!
Ο τετράποδος πρωταγωνιστής πίσω από τον ρόλο του πιστού συντρόφου του Τζον Σνόου πέθανε αυτήν την εβδομάδα στο Καταφύγιο Άγριων Λύκων.

Ο συγγραφέας του Game of Thrones Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έκανε την λυπητερή ανακοίνωση χτες ότι ο αληθινός λύκος που έπαιζε τον Ghost στη σειρά απεβίωσε.

O Ghost ήταν μέλος της αγέλης που ζούσε στο κέντρο φιλοξενίας το οποίο υποστηριζόταν από την οικογένεια του Μάρτιν.

Ο Μάρτιν ανακοίνωσε την είδηση στο Twitter με τα εξής λόγια:

Oι οπαδοί της σειράς εξέφρασαν τα συλλυπητήριά του και τις ευχές τους ο αντερόλυκος να μην σκοτωθεί στα βιβλία ή στη σειρά.

Ο Ghost είναι ο ένας από τους δύο μόνο αντερόλυκους των Σταρκ στο Game of Thrones. αλλά η Nymeria έχει εξαφανιστεί από την αρχή της πρώτης σεζόν.

O Ghost, που ήταν ο μικρότερος και ο μόνος αλμπίνο από τα αδέρφια του όταν δόθηκε στον Τζον Σνόου, έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλής από τα επεισόδια που τον έδειχναν μαζί με το αφεντικό του στο Τείχος.

Πέρα από το ολόλευκο χρώμα του, αυτό που ξεχώριζε τον Ghost από τα αδέρφια του ήταν τα κατακόκκινα μάτια του.

Game Of Thrones fans have had to deal with the tragic deaths of four direwolves on the show, but hope Ghost could possibly sit at his master's side by the Iron Throne.

Οι φαν της σειράς έπρεπε να αντιμετωπίσουν τέσσερις τραγικούς θανάτους αντερόλυκων, αλλά ήλπιζαν ότι ο Ghost θα επιβίωνε και θα βρισκόταν στο πλευρό του Τζον Σνόου όταν αυτός καθόταν στον Σιδερένιο Θρόνο.

Στην πρώτη σεζόν τα σκυλιά που έπαιζαν τους νεαρούς αντερόλυκους με την Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ) να υιοθετεί το κουτάβι που έπαιζε την Lady.

Πηγή: koolnews.gr