Η 71χρονη Cher έκανε την εμφάνιση της χρονιάς στα βραβεία Billboard (pics & vid)

Gazzetta team
Η 71χρονη Cher έκανε την εμφάνιση της χρονιάς στα βραβεία Billboard (pics & vid)
Παρέλαβε το Icon Award στα βραβεία Billboard και αποθεώθηκε για την εμφάνισή της.

Με το μαύρο ολόσωμο, διάφανο κορμάκι φόρμα, που είχε φορέσει ξανά το 1989, και με αστείρευτη ενέργεια επί σκηνής, η Cher κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη ευκολία βλέμματα και εντυπώσεις στη χθεσινή εμφάνισή της στα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας.

Την 71χρονη τραγουδίστρια προλόγισε η Gwen Stefani, χαρακτηρίζοντάς την πρότυπο και λέγοντας πως δίδαξε στις γυναίκες «πώς να είναι δυνατές».

Η Cher εμφανίστηκε πρώτα φορώντας ένα ασημένιο σύνολο και στη συνέχεια το μαύρο κορμάκι από τη δεκαετία του '90, ερμηνεύοντας και χορεύοντας μεταξύ άλλων το γνωστό τραγούδι «If I Could Turn Back Time».
(Getty Images)
(Getty Images)
(Getty Images)
(Getty Images)
Παραλαμβάνοντας το βραβείο Icon για το σύνολο της καριέρας της, δήλωσε: «Ήθελα να το κάνω αυτό από τότε που ήμουν 5 ετών και το κάνω εδώ και 53 χρόνια. Χτες έγινα 71 ετών και μπορώ να κάνω σανίδα για 5 λεπτά! Θέλω να ευχαριστήσω την μαμά μου. Επειδή μου είπε δεν θα γίνεις η εξυπνότερη, ομορφότερη, πιο ταλαντούχα αλλά θα είσαι ξεχωριστή».

Παρόλο που μετρά εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, η ίδια λέει πως δεν είναι και μεγάλος φαν της μουσικής της. «Δεν είμαι φαν της Cher. Δεν νομίζω πως το αισθητικό μου κριτήριο ταιριάζει με το δικό της», είχε πει πρόσφατα η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό Billboard και σχολίασε πως τα κριτήριά της δεν είναι όπως ήταν όταν κυκλοφόρησε το «If I Could Turn Back Time» το 1989.
(Getty Images)(Getty Images)
Όσο για την ηλικία της, παραδέχθηκε πως δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα του ότι μεγαλώνει. «Σοκάρομαι που μπορώ ακόμη και τραγουδάω στην ηλικία μου. Πίστευα πως θα είχα πεθάνει μέχρι τώρα», έχει πει χαρακτηριστικά. Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή της εμφάνιση στα Billboard Music Awards:

Πηγή: lifo.gr