Το Gazzetta σας στέλνει στην πρεμιέρα του "Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa"! - (update: οι νικητές)

Gazzetta team
Το Gazzetta σας στέλνει στην πρεμιέρα του "Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa"! - (update: οι νικητές)
Τα αιματοβαμμένα ρινγκ που άφηνε στο πέρασμά του ήταν καθημερινότητα. Οι γυναίκες που αγαπούσαν να τον μισούν ήταν πάντα στο μυαλό του. Τα ποτά και η άσωτη ζωή τον καθόρισαν. Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα και γνωρίστε τον Chuck, τον πραγματικό Rocky Balboa.

Η ταινία «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» αφηγείται την ιστορία του Τσακ Ουέπνερ, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky.

Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Ουέπνερ υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα.

Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η ταινία έχει να κάνει τόσο με τον Ουέπνερ, που προσπαθεί να μάθει να ζει με την ξαφνική επιτυχία, ενώ θεωρούνταν outsider, όσο και με την επική του νίκη με τον Μοχάμεντ Άλι, μία νίκη που σόκαρε την κοινή γνώμη παγκοσμίως.

«Δεν είναι μια ταινία για το box, ακριβώς. Είναι μία ιστορία για την άνοδο και την πτώση και για την εξιλέωση. Για έναν άντρα που από τη μία περνούσε κρίση ταυτότητας και από την άλλη προσπαθούσε να τιθασεύσει τον ναρκισσισμό του. Ο Τσακ βίωσε την επιτυχία από τη μια στιγμή στην άλλη και αυτό το γεγονός πυροδότησε μία σειρά από απρόσμενες καταστάσεις. Είναι περίεργο και πολύπλοκο πράγμα η φήμη» λέει η παραγωγός Λάτι Γκρόμπμαν.

Όταν οι παραγωγοί διάβασαν το σενάριο, αποφάσισαν ότι έπρεπε να πάρουν την άδεια από τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

«Έστειλα email στον Sly και στη συνέχεια του τηλεφώνησα, τονίζοντάς του πόσο σημαντικό θα ήταν για εμάς να γυρίσουμε τη συγκεκριμένη ταινία και πόσο θα θέλαμε να έχουμε την άδειά του, προκειμένου να το κάνουμε. Ο Sly διάβασε το σενάριο και από την πρώτη στιγμή υπήρξε πολύ γενναιόδωρος κι ευγενικός και μας βοήθησε με την ταινία» λέει η συμπαραγωγός Κρίστα Κάμπελ.

«Το Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa δεν είναι μία ταινία για το box. Είναι μία ταινία με έναν boxer πρωταγωνιστή. Η κλιμάκωση της ταινίας δεν βρίσκεται μέσα στο ρινγκ, αν κι εκεί κάναμε συγκλονιστική δουλειά. Είναι ένα φιλμ που θα ψυχαγωγήσει και θα μεταφέρει τον θεατή σε μια τρομερή περίοδο των 70s – η μουσική, ο σχεδιασμός, τα ρούχα, όλα αυτά προσδίδουν τη σέξι χροιά που σίγουρα είχαν τα seventies. Στο τέλος της ημέρας, η ταινία μιλάει για την άνοδο και την πτώση ενός ανθρώπου, κάτι που ανήκει στην κλασική κινηματογραφική μυθολογία και μπορεί το κοινό να ταυτιστεί εύκολα» τονίζει ο Φίλιπ Φαλαρντό, σκηνοθέτης της ταινίας.

Το "Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa" θα βγει στους κινηματογράφους 25 Μαΐου από την Odeon!

Οι νικητές που κερδίζουν 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/5 στις 20.00 στο Odeon Starcity και θα πρέπει να είναι στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της ταινίας είναι οι:

Νίκος Σωτηράκος

Ηλίας Κορομηλάς

Γιώργος Κυριακίδης

Νίκος Παπαϊωάννου

Αλέξανδρος Συρόπουλος