Τριήμερο πρωτομαγιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Gazzetta team
Τριήμερο πρωτομαγιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ.

XAXAKES (29.04)

Οι Xaxakes, το εκφραστικό όχημα του τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Γιάννη Νάστα, έρχεται στο ΚΠΙΣΝ για μία μοναδική συναυλία συμφωνικής ποπ.

HELLO SUNSHINE! (01.05)

Η Μαριέττα Φαφούτη μας προσκαλεί μαζί με το οκταμελές της συγκρότημα σε ένα μεγάλο ανοιξιάτικο πάρτυ κάτω από τα αστέρια, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ.

ΕΝΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ ΑΝΘΙΣΕ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΟΥ! (01.05)

Παιδιά όλων των ηλικιών εξερευνούν και αποτυπώνουν ζωγραφικά σχήματα και χρώματα, δημιουργώντας έναν «ολάνθιστο» ανεμόμυλο, σε ένα εργαστήριο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης.

EL SISTEMA GREECE (01.05)

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα El Sistema Greece επανέρχεται στο ΚΠΙΣΝ για τρίτη φορά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά με μουσική και τραγούδι.

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ (01.05)

Το εργαστήρι αυτό επικεντρώνεται στη δημιουργική διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας ενός παραδοσιακού στεφανιού για την Πρωτομαγιά, μέσα από μία ευχάριστη αλλά και επιμορφωτική εμπειρία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟ ΜΗΧΑΝΗ (28/4)

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως δουλεύει ένα ηλεκτρικό μοτέρ και πως ο ηλεκτρισμός μετατρέπεται σε κίνηση; Σε αυτό το εργαστήριο τα παιδιά όχι απλώς μαθαίνουν για την λειτουργία του κινητήρα, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να φτιάξουν ένα απλό ηλεκτρικό κύκλωμα με μοτέρ.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΩ ΤΟ ΚΠΙΣΝ (29/4)

Η τέχνη της αρχιτεκτονικής γίνεται… παιχνίδι στα χέρια των παιδιών! Ανακαλύπτουμε τον ρόλο της ιδέας, τα διαφορετικά μεγέθη, τη σημασία του προσανατολισμού και την έννοια της φόρμας στην αρχιτεκτονική, παίζοντας εικαστικά.

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ (30/4)

Παιδιά όλων των ηλικιών εξερευνούν και αποτυπώνουν ζωγραφικά σχήματα, χρώματα και μορφές, αντλώντας έμπνευση από το έργο της Γιαπωνέζας εικαστικού Yayoi Kusama, σε ένα εργαστήριο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης.