Το Gazzetta σε στέλνει στο «1ο En Lefko Film Festival»! (update: οι νικητές)

Gazzetta team
Το Gazzetta σε στέλνει στο «1ο En Lefko Film Festival»! (update: οι νικητές)
Έχουμε τους νικητές που θα απολαύσουν τις ταινίες «Το Κορίτσι του Στίχου» και «Σφαίρα στο Κεφάλι».

Το «1ο En Lefko Film Festival» σηκώνει αυλαία την Τετάρτη 26 Απριλίου και το Gazzetta (ως χορηγός επικοινωνίας) δεν θα μπορούσε να λείπει.

Έτσι, δεν σας προτείναμε μόνο τις 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε, αλλά σας χαρίσαμε και 5 διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις παρακάτω ταινίες:

Το Κορίτσι του Στίχου (Πέμπτη 27 Απριλίου, 17:30, κινηματογράφος Δαναός)

Ο Έρικ, ένας νεαρός μουσικός που σπουδάζει στο Λονδίνο, γνωρίζει εντελώς τυχαία τη Τζο και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Μόνο που το κορίτσι θα εξαφανιστεί από την ζωή του ξαφνικά, ακριβώς όπως μπήκε σε αυτήν. Ο Έρικ πρέπει να την ξαναβρεί, και γι αυτό δε θα διστάσει να ταξιδέψει μέχρι την έρημο της Νεβάδα, στο ψυχεδελικό φεστιβάλ Burning Man. Εκεί θα τη βρει, θα την χάσει και θα χαθεί ο ίδιος σε μια παραισθησιακή εμπειρία γεμάτη μουσική, με το αυθεντικό τοπίο του Burning Man να προσφέρει ένα σχεδόν ονειρικό σκηνικό σε αυτό το χαοτικό ταξίδι.

Σφαίρα στο Κεφάλι (Παρασκευή 28 Απριλίου, 00:00, κινηματογράφος Ιντεάλ)

Ένας μυστηριώδης άντρας ξυπνάει με αμνησία. Το βίαιο παρελθόν του θα επιστρέψει για να τον στοιχειώσει, με τη μορφή ενός μεγαλο-μαφιόζου και των ιδιαίτερα ικανών μαχητών του. Ένα λουτρό αίματος μόλις ξεκινάει. Αδρεναλίνη στα ύψη με τον σούπερ σταρ των πολεμικών τεχνών Ίκο Ουβάις (“The Raid”) να μοιράζει πολύ, μα πάρα πολύ ξύλο. Δεξιοτεχνικά χορογραφημένα κλωτσο-μπουνίδια στις πιο σκοτεινές γωνιές της Ινδονησίας, σε μια περιπέτεια που σπάει κόκκαλα (κυριολεκτικά). Συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι παρακάτω και θα πρέπει να είναι στο σινεμά που προβάλλεται η ταινία τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα με την ταυτότητά τους:

Για «Το Κορίτσι του Στίχου»:

1. Παπακαλός Κωνσταντίνος

2. Τζέμος Θεόδωρος

3. Αθανασίου Αναστασία

4. Αθανασίας Παντελής

5. Αργύρης Αλέξανδρος

Για το «Σφαίρα στο Κεφάλι»:

1. Λαδόπουλος Χαράλαμπος

2. Ινάμ Χουσέν

3. Γκελντή Παρασκευή

4. Τζίφας Πάνος

5. Πλαστήρας Αθανάσιος

Δες ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.

Κινηματογραφικά διαμάντια της τρέχουσας παραγωγής, αστικές ιστορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας, τηλεοπτικές σειρές-έκπληξη, ανοιξιάτικα happenings και διαδραστικές βιωματικές δραστηριότητες σε περιμένουν.

1ο En Lefko Film Festival: Στον Δαναό, στο Ιντεάλ και σε απροσδόκητες γωνιές της πόλης, από τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου.