Ο Peter Hook και τα νέα ονόματα του «EJEKT Festival 2017»

Gazzetta team
Ο Peter Hook και τα νέα ονόματα του «EJEKT Festival 2017»
Μετά τους Kasabian και τους The Jesus And Mary Chain που έχουν ήδη ανακοινωθεί, τρία νέα ονόματα προστίθενται στο line-up της 14ης Ιουλίου.

Ακόμη πιο πλούσια γίνεται η 2η μέρα του «EJEKT Festival 2017», που θα αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για τους λάτρεις της εναλλακτικής ροκ σκηνής.

Ο Peter Hook, εμβληματική μορφή της βρετανικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος των Joy Division και New Order, επιστρέφει στη σκηνή του EJEKT Festival μαζί με τους The Light για να παρουσιάσει στην ολότητά του το περίφημο “Unknown Pleasures”. Το αριστουργηματικό ντεμπούτο των Joy Division συγκαταλέγεται στους δίσκους που άλλαξαν τη σύγχρονη μουσική, ορίζοντας το είδος του post-punk και δίνοντας μας singlesόπως τα “She's Lost Control”, “New Dawn Fades” και “Shadowplay”. Δεν υπάρχει σοβαρή λίστα με τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών που να μην το περιλαμβάνει και σήμερα, 38 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, παραμένει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη μουσική και αφετηρίας για αμέτρητα συγκροτήματα.

Οι Of Montreal είναι η επιτομή της experimetal pop μπάντας της σύγχρονης ανεξάρτητης μουσικής. Ο υπερπαραγωγικός Kevin Barnes μας έχει προσφέρει ήδη 14 επίσημα άλμπουμς, καθώς και μια πληθώρα παράλληλων κυκλοφοριών, καλύπτοντας ένα ιδιαίτερα ευρύ ηχητικό φάσμα, από την ψυχεδελική ποπ και το indie-rock ως το r'n'b και την ηλεκτρονική μουσική. Η αναγνώριση από το ευρύτερο κοινό ήρθε με την εμφάνιση του Georgie Fruit, του alter-ego του Barnes που θυμίζει έντονα τον Ziggy Stardust του David Bowie, που γνωρίσαμε στο άλμπουμ “Hissing Fauna, Are You the Destroyer?” και έπειτα στο “Skeletal Lamping”. Οι ζωντανές εμφανίσεις των Of Montreal είναι μοναδικές εμπειρίες, κάτι που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη σκηνή του EJEKT Festival 2017.

Οι Black Hat Bones μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους “Born In A Thunder”, με το οποίο επιβεβαιώνουν ότι κατέχουν πλήρως τη rock'n'roll και heavy rock φόρμα. Όσοι τους έχουν δει επί σκηνής, γνωρίζουν ότι τα live τους είναι ένα πάρτυ γεμάτο αδρεναλίνη.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα υπόλοιπα ονόματα του EJEKT Festival 2017.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 40 Ευρώ

VIP: 65 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.tickethour.com, καταστήματα Γερμανός/Cosmote, Public, SevenSpots. Reload, Ευρυπίδης

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 210-9636489