Η documenta 14 έρχεται στην Αθήνα!

Gazzetta team
Η documenta 14 έρχεται στην Αθήνα!
Η έκθεση της documenta 14 εγκαινιάζεται στην Αθήνα στις 8 Απριλίου.

Η έκθεση της documenta 14 εγκαινιάζεται στην Αθήνα στις 8 Απριλίου. Σε ολόκληρη την πόλη, σε περισσότερα από 40 διαφορετικά δημόσια ιδρύματα, σε πλατείες, κινηματογράφους, πανεπιστημιακούς χώρους και βιβλιοθήκες, περισσότεροι από 160 καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο παρουσιάζουν τα νέα έργα τους για την documenta 14.

Οι κυριότεροι εκθεσιακοί χώροι θα είναι ανοιχτοί από Τρίτη έως Κυριακή, 11 π.μ.-9 μ.μ., και την Πέμπτη 11 π.μ.-11 μ.μ. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της documenta 14 σχετικά με τις ώρες και μέρες λειτουργίας κατά τη διάρκεια του Πάσχα, καθώς και για πληροφορίες για τα εισιτήρια.

Έχουμε τη χαρά να σας γνωστοποιήσουμε το πρόγραμμα της εναρκτήριας εβδομάδας και σας προσκαλούμε θερμά να παραστείτε στις εκδηλώσεις. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να τις δημοσιοποιήσουν έγκαιρα ώστε να πληροφορήσουν το κοινό. Παρακαλούμε σημειώστε επίσης ότι σε κάποιες εκδηλώσεις η χωρητικότητα είναι περιορισμένη.

Πληροφοριακό υλικό σχετικά με την documenta 14 καθώς επίσης το καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων διατίθενται στο Κέντρο Τύπου και Πληροφοριών στην οδό Μουρούζη 16, 10674 Αθήνα, και μέσω της εφημερίδας της documenta 14, με τίτλο Public Paper, που θα διατίθεται δωρεάν σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.