O Ράιαν Γκόσλινγκ εξήγησε γιατί γελούσε με την γκάφα στα Όσκαρ (pics)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
«Αυτό που πραγματικά συνέβαινε μπροστά στα μάτια μου ήταν κάτι σουρεαλιστικό έτσι κι αλλιώς», είπε ο πρωταγωνιστής του La La Land.

Τα φετινά Όσκαρ σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία εξαιτίας της επικής γκάφας που έγινε με τον Γουόρεν Μπίτι και την Φέι Ντάναγουεϊ να ανακοινώνουν ως καλύτερη ταινία της χρονιάς το μιούζικαλ La La Land αντί του Moonlight.

Το λάθος έγινε καθώς μπερδεύτηκαν οι φάκελοι με το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου που πήγε η Έμα Στόουν του La La Land κι έτσι το καστ του μιούζικαλ μαζί με τους παραγωγούς ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο. Όταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα έγινε γνωστό το λάθος, ο Ράιαν Γκόσλινγκ που ανέβηκε στη σκηνή, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του και όλοι αναρωτήθηκαν τι ήταν αυτό που του φάνηκε τόσο αστείο τη στιγμή που μάθαινε ότι η ταινία που πρωταγωνιστούσε δεν θα έπαιρνε το πολυπόθητο βραβείο.







Μετά από τόσο καιρό ο ηθοποιός έλυσε την απορία πολλών μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα συνέδριο που έγινε στο Λας Βέγκας.

Όπως είπε ο 36χρονος σταρ του Χόλιγουντ: «Αυτό που πραγματικά συνέβαινε μπροστά στα μάτια μου ήταν κάτι σουρεαλιστικό έτσι κι αλλιώς.
Έβλεπα τους ανθρώπους που είχαν αρχίσει να πανικοβάλλονται και να στριμώχνονται και κάτι τύπους με ακουστικά να ανεβαίνουν στη σκηνή κι ένιωσα σαν κάποιος να είχε τραυματιστεί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο είδος ιατρικού περιστατικού και μέσα στο κεφάλι μου είχε αρχίσει να υπερισχύει αυτό το κακό σενάριο. Και τότε άκουσα ότι όλα αυτά έγιναν γιατί το βραβείο το κέρδισε το Moonlight. Ένιωσα τέτοια ανακούφιση που ξέσπασα σε γέλια».

Πηγή: protothema.gr