Λίαμ Νίσον και Κάιλι Μινόγκ για το ρόλο της… νέας φωνής του Στίβεν Χόκινγκ! (vid)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
Κάθε είδους λαμπερές διασημότητες συνωστίζονται προκειμένου να διεκδικήσουν τον πιο αλλόκοτο ρόλο της καριέρας τους.

Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, ο διάσημος επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ χρησιμοποιεί την ίδια φωνή μέσω υπολογιστή – δεν είναι περίεργο λοιπόν που αποφάσισε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να δοκιμάσει κάτι καινούργιο.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το βίντεο της φιλανθρωπικής κίνησης Comic Relief και του τηλεμαραθώνιου Red Nose Day, το οποίο θέλει τον ίδιο τον Στίβεν Χόκινγκ να παρακολουθεί τις απεγνωσμένες προσπάθειες κάθε λογής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών σταρ καθώς βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να τον εντυπωσιάσουν και να είναι εκείνοι που θα του χαρίσουν τη φωνή τους.

Ανάμεσά τους, ο Λίαμ Νίσον, που αναμενόμενα προτάσσει τη βαθιά επιβλητική φωνή του, η Ρέμπελ Γουίλσον, η Αννα Κέντρικ, ο Στίβεν Φράι, η Κάιλι Μινόνγκ και η… Μις Πίγκι. Από τους λαμπερούς υποψήφιους δεν λείπει ακόμα και το πρωταγωνιστικό δίδυμο της κινηματογραφικής βιογραφίας του Χόκινγκ, «Η Θεωρία των Πάντων», Φελίσιτι Τζόουνς και Εντι Ρέντμεϊν, με την πρώτη να ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να τον ερμηνεύσεις καλύτερα και τον δεύτερο να νομίζει ότι κάνει οντισιόν για το σίκουελ της ταινίας.

Η τελική του απόφαση δεν μας εκπλήσσει καθόλου!

Πηγή: flix.gr