Το πρώτο τρέιλερ του «Justice League» είναι εδώ! (vid)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
Ο Ζακ Σνάιντερ επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για μια ταινία που αναμένεται να είναι η απάντηση της DC στους «Avengers» της Marvel.

Κι εκεί που όλος ο κόσμος παραμιλούσε με το νέο τρέιλερ της Wonder Woman, η WB όλη την προηγούμενη εβδομάδα μας προετοίμαζε με κλιπς όπως αυτά που θα δείτε παρακάτω για την ένωση της ομάδας της «Justice League», τα οποία οδήγησαν στην κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ σήμερα.

H ταινία φιλοδοξεί να γίνει αυτή που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τους «Avengers» και την Marvel καθώς, απ' ότι φαίνεται κι από το τρέιλερ, το στούντιο αποφασίζει να ρίξει λίγο την μαυρίλα και την σοβαροφάνεια των προηγούμενων ταινιών της και να υιοθετήσει ένα πιο ανάλαφρο τόνο. Ίσως και να είναι αυτό που χρειάζεται τελικά το σύμπαν της DC για να απογειωθεί, μιας και έμαθε από τα λάθη της και... από τις ταινίες της Marvel.

H σκηνοθεσία είναι για άλλη μια φορά του Ζακ Σνάιντερ, και μπορεί αυτό να αποθαρρύνει κάποιους αλλά το τρέιλερ δείχνει γεμάτο από δυνατές σκηνές δράσης και με δόσεις χιούμορ, κάτι που φυσικά έλειπε από τις προηγούμενες ταινίες. Αλλά και πάλι δεν λείπουν οι σκοτεινοί και γκρίζοι τόνοι στα πλάνα του, σήμα κατατεθέν του Σνάιντερ, που ίσως οδηγήσει σε κάποιο ανάλογο αποτέλεσμα όπως των προηγούμενων ταινιών.

Στο τρείλερ βλέπουμε το πως ο Batman (Μπεν Αφλεκ) μαζί με την Wonder Woman (Γκαλ Γκαντότ) ενώνουν την ομάδα των Justice League με τους Aquaman (Τζέισον Μομόα), Flash (Εζρα Μίλερ) και Cyborg (Ρέι Φίσερ) (πουθενά ο Superman για την ώρα) για να πολεμήσουν στρατιές εχθρών οι οποίοι θα οδηγήσουν την Γη στην καταστροφή, σύμφωνα με το όραμα του Batman στην ταινία «Batman Vs. Superman».

Εμείς για την ώρα πάντως κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς περιμένουμε την ταινία να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβριου. Aπολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.

Πηγή: flix.gr