Κόλιν Φάρελ - Γιώργος Λάνθιμος και πάλι μαζί, σε τηλεοπτική σειρά του Amazon!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
Μετά τον «Αστακό» και το επερχόμενο «The Killing of a Sacred Deer», ο Γιώργος Λάνθιμος θα συνεργαστεί ξανά με τον Φάρελ σε μια σειρά βασισμένη σε ένα διαβόητο πολιτικό σκάνδαλο.

Ολα δείχνουν ότι ο Γιώργος Λάνθιμος διανύει μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο, με το ένα (διεθνές) πρότζεκτ να διαδέχεται το άλλο. Μετά τον επιτυχημένο «Αστακό», η δεύτερη συνεργασία του με τον Κόλιν Φάρελ και με συμπρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν, το «The Killing of a Sacred Deer», μοιάζει σχεδόν με σίγουρο στοίχημα για το επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών, ενώ ο Ελληνας σκηνοθέτης έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη ταινία του, το ιστορικό «The Favourite», με πρωταγωνίστριες τις Εμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις και Ολιβια Κόλμαν. Παράλληλα, ετοιμάζει και το ντεμπούτο του στην αμερικανική τηλεόραση με το «On Becoming a God In Central Florida» και με πρωταγωνίστρια την Κίρστεν Ντανστ.

Και κάπου μέσα σε όλα αυτά, ο Λάνθιμος θα χωρέσει και μια τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του Amazon, για τις ανάγκες της οποίας θα συνεργαστεί για τρίτη πια φορά με τον Κόλιν Φάρελ. Κι αν το επιτυχημένο δέσιμο μεταξύ του σκηνοθέτη και του ηθοποιού είναι πλέον μάλλον δεδομένο, αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το πολιτικών προεκτάσεων θέμα της σειράς, το οποίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μοιάζει να κινείται σε πολύ διαφορετικό μήκος κύματος από την έως τώρα φιλμογραφία του Λάνθιμου.

Σύμφωνα με το Variety, που δημοσίευσε πρώτο την είδηση, ο Φάρελ θα υποδυθεί τον πρώην Αμερικανό πεζοναύτη Ολιβερ Νορθ, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’80 λόγω της εμπλοκής του σε ένα περίπλοκο σκάνδαλο πώλησης όπλων στο Ιράν (με τα έσοδα να προωθούνται στις αντιστασιακές ομάδες των Κόντρας στη Νικαράγουα), εξαιτίας του οποίου και τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρέιγκαν.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα δουλέψω ξανά με τον Κόλιν Φάρελ σε κάτι αρκετά διαφορετικό από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα», δήλωσε ο Λάνθιμος στο Variety. «Μου δημιουργεί μεγάλη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό να δουλεύω πάνω σε ένα σενάριο που, αν και βασίζεται στη σχετικά πρόσφατη ιστορία, μοιάζει φρέσκο και επίκαιρο».

Το άτιτλο ακόμα σχέδιο υπογράφουν σεναριακά οι Ενζο Μιλέτι και Σκοτ Γουίλσον, με τον Μπεν Στίλερ σε ρόλο executive producer.

Πηγή: flix.gr