Ο Μάθιου Πέρι από «Τα φιλαράκια» είχε δείρει τον Τζάστιν Τριντό (vid)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο Μάθιου Πέρι, γνωστός ως Τσάντλερ Μπινγκ από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια», έδειρε τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό.

Τουλάχιστον αυτό δηλώνει ο ίδιος ο Πέρι, που αν και γεννήθηκε στις ΗΠΑ, μεγάλωσε στην Οττάβα. Βέβαια το περιστατικό δεν είναι πρόσφατο, αλλά όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ αυτό συνέβη όταν πήγαιναν στην Ε’ τάξη του δημοτικού και μαζί με έναν άλλο φίλο του είχαν χτυπήσει τον Τζάστιν Τριντό.

«Είναι μία ιστορία για την οποία δεν είμαι υπερήφανος», είπε ο Πέρι και πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι ο λόγος ήταν γιατί είχε πρωτεύσει σε κάποιο άθλημα, οπότε πιστεύω ότι ήταν από καθαρή ζήλια». «Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε...δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί», δήλωσε ο 47χρονος ηθοποιός.


Ο Πέρι μετακόμισε στην Οττάβα με την Καναδή μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του. Εκεί η μητέρα του εργάστηκε για το φιλελεύθερο κόμμα και τελικά έγινε εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Πιερ Τριντό, τον πατέρα του Τζάστιν. Στην Οττάβα ο Πέρι, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Τριντό, πήγε στο Rockcliffe Park Public School, ένα δημόσιο σχολείο στο οποίο στέλνουν τα παιδιά τους πολλοί πολιτικοί και διπλωμάτες.

Πηγή: athensvoice.gr