Το Burger Fest επιστρέφει αυτόν τον Μάιο στην Τεχνόπολη (pics & vid)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
18 - 19 - 20 και 21 Μαΐου, η Τεχνόπολη θα μυρίζει μπιφτέκι με μπέικον και λιωμένο τσένταρ, που μεταξύ μας τώρα, είναι η καλύτερη μυρωδιά του κόσμου.

Ας το παραδεχτούμε! Λίγα πράγματα καλύτερα από ένα ζουμερό, υπέροχο, νόστιμο burger.

Και ακόμη πιο λίγα καλύτερα από 2 ζουμερά, υπέροχα, νόστιμα burger.

Και φαντάσου όμως τώρα τα καλύτερα μπεργκεράδικα της Αθήνας να είναι όλα μαζεμένα σε ένα χώρο. Να κάνεις ας πούμε ένα έτσι με το χέρι σου και να τρως ένα cheese. Να κάνεις άλλο ένα έτσι (πάλι με το χέρι σου) και να τρως ένα double bacon.

Όνειρο;

Σοβαρέψου!

Το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της Αθήνας επιστρέφει και φέτος σε μεγαλύτερο χώρο, με περισσότερες συμμετοχές, πιο πολλές συναυλίες και φυσικά περισσότερα από τα αγαπημένα μας μπιφτεκόψωμα!

Η γιορτή του burger που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία πέρσι και συγκέντρωσε σε τρεις μόλις ημέρες δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών, μεταφέρεται φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Σε ένα χώρο πολύ πιο κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

Για τέσσερις ημέρες λοιπόν, στις 18, 19, 20 και 21 Μαΐου, τα μεγαλύτερα burger house της πόλης θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Αλλά τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ!

Ηappenings, θεματικά περίπτερα, live, dj set ραδιοφωνικών παραγωγών και πολλές εκπλήξεις αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες οπότε μείνε συντονισμένος και ξεκίνα από τώρα δίαιτα γιατί εκείνο το τετραήμερο θα φας πολύ!

Και μην ξεχνάς τη μεγάλη συμπαντική αλήθεια: «Στο μπεργκερ σου αξίζουν τα καλύτερα».

(Θα έχει ακόμα και Burger για Vegan! Drop mic)

Πληροφορίες:

Facebook event

Τηλέφωνο: 2103802833 / 6973870735

Email: [email protected]

Website: burgerfest.gr