10+1 λόγοι που θέλουμε τον BO νικητή στο Survivor! (pics & vids)

Gazzetta team
10+1 λόγοι που θέλουμε τον BO νικητή στο Survivor! (pics & vids)
Έχει γίνει viral, έχει γίνει trend, θα γίνει και νικητής! Ο BO έχει κλέψει τις καρδιές μας στο Survivor με το αγέρωχο στιλ του και φυσικά τον θέλουμε μεγάλο νικητή του παιχνιδιού.

Του Νίκου Μαρούδα

Κάθε μέρα είναι και καλύτερος. Είναι η ήρεμη δύναμη. Ο... θα σας φάω όλους (στην κυριολεξία) του παιχνιδιού. Ο ράπερ, ο συνθέτης και όλα αυτά σε ένα! Ο τεράστιος, ο μοναδικός ΒΟ. Πήγε στο παιχνίδι πάνω απ' όλα για να το απολαύσει και δεν σταματάει να το δείχνει. Μπορεί να είναι και ο πιο «ήρθα για τα λεφτά» παίκτης του παιχνιδιού.

Το στιλ με το οποίο παίζει στα αγωνίσματα, ο τρόπος με τον οποίο τρώει τα έπαθλα, η συγκέντρωση του στον στόχο όταν πρόκεται για φαγητό σε αντίθεση με τις ασυλίες, όλα αυτά τον κάνουν ξεχωριστό! Δεδομένα είναι ο πιο αγαπημένος μας «Διάσημος» του παιχνιδιού και θα θέλαμε να τον δούμε να το... σηκώνει!

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Όχι για έναν ή δύο λόγους, αλλά για 10+1 τους οποίους και θα σας παρουσιάσουμε!

1 Ξεκινάμε από το βασικό. Τα έχει καλά με όλους! Τον συμπαθούν όλοι, δεν έχει μαλώσει με κανέναν και έχει την τακτική του που μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι τον τελικό. Κανείς δεν τον ενοχλεί, έχει την ησυχία του, αράζει στην παραλία του και είναι και ο πρώτος! Το απολαμβάνει και αυτό μπορεί να τον φτάσει στο τέρμα.

2 Ξέρει πως να διαχειριστεί κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχει το δικό του στιλ. Δεν βιάζεται! Με το πάσο του, στο τέλος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει δημιουργήσει μια υπέροχη παγίδα στον αντίπαλο και συνέχεια την πατάει. Δείχνει πως είναι ο χειρότερος παίκτης, οι «Μαχητές» τον επιλέγουν όσο μπορούν και στο τέλος (χαλαρά πάντα) τους δείχνει ποιος πραγματικά είναι. Στα highlights συνολικά του παιχνιδιού μέχρι τώρα το... baywatch στιλ του με το οποίο έβγαινε από την θάλασσα σε ένα αγώνισμα. Πώς να μην τον λατρέψεις;

3 Μένουμε στα αγωνίσματα και ήρθε η ώρα της αποθέωσης! Συνήθως αντίπαλος του είναι ο μάνατζερ ράγκμπυ. Ναι, ναι αυτός που στο τελευταίο παιχνίδι είδαμε τον Κινέζο από την Θεσσαλονίκη να τον λέει πολύ δυνατό παίκτη (προς Θεού!!!). Ε λοιπόν ο ΒΟ του έχει πάρει τον αέρα, την ταυτότητα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Ο Πάνος είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει καταφέρει να χάσει ΔΥΟ φορές, όχι μία, από τον τιτανομέγιστο BO. Μάνατζερ, ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ!

4 Ο BO σε αντίθεση με κάτι Γουίλι, Πάνους και Τσανγκ, ξέρει να σέβεται! Το έδειξε όταν οι «Διάσημοι» έπιασαν το ψάρι που είχε παίξει στον Νέμο. Το ψάρι τελικά το άφησαν να ζήσει με τον έναν και μοναδικό BO να σέβεται το γεγονός πως είχε παίξει στον... Μέμο (ναι ναι έτσι το είπε!) λογικά τον Μπεγνή εννοούσε και έτσι συμφώνησε με τους υπόλοιπους να μη φάνε το ψάρι-ηθοποιό! Μεγαλείο ψυχής από έναν τίμιο γίγαντα!!!

5 Τον θέλουμε νικητή ρε φίλε γιατί με τον BO στον τελικό αυτός αποκτά μεγαλύτερο νόημα. Σκεφτείτε έναν τελικό ανάμεσα σε Μάριο και Αγγελόπουλο. Το κάνατε εικόνα; Αδιάφορο εντελώς. Οι καλύτεροι παίκτες μεταξύ τους. Κάντε τώρα και εικόνα έναν τελικό με ΒΟ! Έτοιμοι; Είδατε τις τούμπες σε κάθε δύο μέτρα; Εμείς τις έχουμε ήδη εικόνα στο μυαλό μας και φυσικά στο τέλος, όπως πάντα χαλαρός, θα πάρει και τη μεγάλη νίκη! Οι τούμπες του όμως θα γραφτούν στην ιστορία, γιατί ακόμα και αυτές είναι στιλάτες!

6 Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι όλοι ξέραμε ποιος θα πεινάσει τελευταίος. Ο ΒΟ! Βέβαια, όταν αυτό γίνεται καλό θα είναι να είσαι μακριά! Όμως, είναι ο μοναδικός που βλέπεις σήμερα, βλέπεις και στην πρεμιέρα και καταλαβαίνεις πως όντως όταν κλείνουν οι κάμερες δεν τρώνε! Μέχρι τον τελικό ο ΒΟ θα είναι φέτες και αυτό θα είναι μια τεράστια επιτυχία για όλους. Φυσικά θέλουμε να τον δούμε σε αυτή τη κατάσταση!

7 Ποιος είπε πως ο τίμιος αυτός γίγαντας δεν γυμνάζεται; Το κάνει κάθε πρωί αντί καφέ, κάνει γυμναστική. Τα πλάνα απλά απολαυστικά! Με την ηρεμία του, την ησυχία του, απολαμβάνει το ξημέρωμα στον Άγιο Δομίνικο με μια γυμναστικούλα. ΠΑΝΤΑ με το μοναδικό του στιλ, αυτό δεν φεύγει ΠΟΤΕ!

8 Ο BO είναι ψυχούλα! Κανονική ψυχούλα, όχι όπως οι άλλες στους... απέναντι. Τον ΒΟ δεν γίνεται να μην λατρέψεις. Ειδικά όταν έρχεται η ώρα να απολαύσει τα έπαθλα. Τότε απλά τον κοιτάς να τρώει με τόσο αγάπη το χάμπουργκερ, το χοτ ντογκ, το ψωμί με τον χαλβά και απλά λες στην αδερφή σου «να βρεις κάποιον που να σε αγαπάει όπως αυτή η ψυχούλα τα φαγητά». True love!!!

9 Κάθε πρωί μας λέει πόσο δύσκολα περνάει τα βράδια του. Πόσο πολύ δεν μπορεί να κοιμηθεί. Όλα αυτά βέβαια σε αντίθεση με τα λόγια των συμπαικτών του που κατά καιρούς έχουν πει πως δεν κοιμούνται από το ροχαλητό του. Όχι παιδιά, ο BO δεν ροχαλίζει. Ο ΒΟ δεν κοιμάται, ο ΒΟ απλά κλείνει τα μάτια του και αναπνέει. Ο ΒΟ θα φτάσει στον τελικό κομμάτια από την αϋπνία. Εσείς οι άλλοι που δεν κοιμάστε και τα ρίχνετε στον ΒΟ να δούμε τι θα κάνετε!

10 Και φυσικά γιατί απλά ο τεράστιος ΒΟ, είναι αυτό που έχει πει και στην μεγαλύτερη του επιτυχία. Είναι ο BO, ο άνθρωπός σου!

BONUS Στην τελική τον θέλουμε και για την τσέπη μας! Ξέρεις τι είναι να έχεις κάνει all in πάνω του με απόδοση 26; BO σήκωσέ το, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!!