Οι 10 + 1 λόγοι που αντιπαθούμε τους Διάσημους!

Gazzetta team
Οι 10 + 1 λόγοι που αντιπαθούμε τους Διάσημους!
Μπορεί οι Διάσημοι να πηγαίνουν από νίκη σε νίκη στο Survivor, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που τους αντιπαθούν και το gazzetta.gr παρουσιάζει τους λόγους.

Οι Διάσημοι έχουν πετύχει έξι σερί νίκες, κατατροπώνοντας τους Μαχητές στο Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Και μπορεί να είναι πλέον χορτάτοι μετά και τα χάμπουργκερ, αλλά υπάρχει σημαντική μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που έχει… χορτάσει με την άσχημη συμπεριφορά τους και το Gazzetta.gr παρουσιάζει τους λόγους που είναι αρκετά αντιπαθητικοί!

Διάσημοι… ανεπάγγελτοι και πρώην!

Μπορεί να είναι διάσημοι αλλά ελάχιστοι από αυτούς εργάζονται κανονικά. Κάποιοι από αυτούς είναι… πρώην, όπως ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος και ο πρώην διεθνής πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, ενώ υπάρχουν και άλλοι, που μάλλον έχουν ξεχάσει πότε δούλεψαν τελευταία φορά, όπως η… παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες η ο ράπερ Bo, που όσο και να ψάξαμε, δεν βρήκαμε πρόσφατα τραγούδια του. Διάσημοι μεν, χωρίς ιδιότητα δε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχει πιθανότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος να «κέρδισε την ασυλία» της Ευριδίκης Βαλαβάνη (pics)

Η ειρωνεία περισσεύει…

Πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη, οι Διάσημοι έχουν αρχίσει να κοροϊδεύουν εμφανέστατα τους αντιπάλους του. Η ειρωνεία περισσεύει σε κάθε πανηγυρισμό αλλά και σε κάθε ατάκα προς τους πεινασμένους και κατατροπωμένους αντιπάλους τους, με εξαίρεση τον δάσκαλο του σκι που αποτελεί λαμπρό αλλά μοναδικό παράδειγμα. Δεν πρέπει να ξεχνούν, όμως, ότι σε κάθε αγώνα πρέπει να πρυτανεύει η λογική του ευ αγωνίζεσθαι και η αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου, κάτι που φαίνεται ότι δεν έχουν διδαχθεί στο σχολείο.

Εχω κοιλιακούς φέτες και το δείχνω!

Η υπερβολική προβολή των κοιλιακών τους, έχει πραγματικά κουράσει! Και οι Μαχητές είναι γυμνασμένοι αλλά δεν κάνουν έτσι. Μέχρι και ο Χρανιώτης ακολουθεί το παράδειγμα του Σπαλιάρα, του Αγγελόπουλου ή του Χούτου και μας αποκαλύπτει συνεχώς το δασύτριχο στήθος του και τους όχι τόσο γυμνασμένους κοιλιακούς του! Παιδιά δεν είστε για μπάνιο στη Μύκονο, αλλά συμμετέχετε σε αγώνα επιβίωσης! Λέμε τώρα…

Πιο εύκολους αντίπαλους δεν θα μπορούσαν να βρουν

Πριν ξεκινήσει το Survivor, όλοι θα στοιχημάτιζαν ότι οι Διάσημοι θα ήταν εύκολη λεία για τους Μαχητές. Ωστόσο η παραγωγή του παιχνιδιού λες και το έκανε επίτηδες και συγκέντρωσε ότι χειρότερο μπορούσε να βριε για να δημιουργήσει την ομάδα των Μαχητών. Ενας πρώην μισθοφόρος που δεν είναι καν μισθοφόρος καθώς φυλούσε σκοπιά σε εμπορικά πλοία στη θάλασσα της Σομαλίας για να αποτρέπει τις πειρατείες, ένας μάνατζερ ράγκμπι, χωρίς το σχετικό άθλημα να υφίσταται στην Ελλάδα, ένας… Κινέζος επιχειρηματίας, δύο γλυκύτατες αλλά όχι μάχιμες διδυμούλες κι ένα μοντέλο που προσπαθεί αλλά δεν μπορεί. Και σα να μην φτάνει αυτό, η ενίσχυση της ομάδας είναι ένας λογοθεραπευτής από τη Θεσσαλονίκη που είναι πιο άχρηστος από τους άχρηστους. Για να το κάνουμε πιο λιανά, είναι σα να… κλέβουν εκκλησιά οι Διάσημοι!

Ο Σπαλιάρας δεν παίζεται με τίποτα…

Εκτός συναγωνισμού είναι κυριολεκτικά ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο άνθρωπος λιάζεται τη μισή ημέρα, χαϊδεύεται την άλλη μισή και χωρίς να ντρέπεται, έχει άποψη για όλα. Μακράν ο πιο αντιπαθέστατος από τους Διάσημους, δεν το βλέπουμε να παραμένει για πολύ στο παιχνίδι καθώς και οι υπόλοιποι τον βλέπουν πλέον με το μισό μάτι. Αλλά μέχρι τότε θα μας σπάσει τα νεύρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Χριστίνα Μπόμπα: Η κυρία... Τανιμανίδη είναι το πραγματικό Survivor! (pics)

Πιο ξερόλας πεθαίνεις!

Λογικό να έχουν κάποια έπαρση, οι φίλοι μας οι Διάσημοι, αλλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το τερματίζουν. Τραγουδίστρια η μία, δημοσιογράφος η άλλη, αλλά ξέρουν τα πάντα για γυμναστική, πρώτες βοήθειες, αγώνες, σημάδι και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Αποκορύφωμα στο προχθεσινό επεισόδιο όταν η Ευρυδίκη έχασε σε μία μονομαχία, αλλά με ύφος εμπειρογνώμονα αμέσως μετά, έδινε οδηγίες στα μέλη της ομάδας της. Κουλάρετε κορίτσια…

Ελεος ρε Χρανιώτη, δεν πας στον πόλεμο!

Ηθοποιός ο άνθρωπος, αλλά καλό θα ήταν να έκανε λίγο κράτει. Βλέποντας τις αντιδράσεις του πριν από κάθε μονομαχία, νομίζεις ότι είναι ζωσμένος με πυρομαχικά έτοιμος να νικήσει μόνος του, τους Τούρκους! Ακόμα πιο μελοδραματικός μετά, ειδικά εάν έχει νικήσει, δείχνει λες και έσωσε την ανθρωπότητα από τον αφανισμό. Αν χάσει, φυσικά φταίει η ατυχία, η κακιά στιγμή, η… άμμος στον Αγιο Δομίνικο και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί. Ας του πει κάποιος, ότι απλώς συμμετέχει σε ένα ριάλιτι.

Ο καθιστός Βούδας Bo

Kανείς δεν έχει καταλάβει τι βύσμα έχει ο Bo και μπήκε στο παιχνίδι, χωρίς να είναι διάσημος, ούτε γυμνασμένος. Εχει δώσει τα λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με τους άλλους, κάθεται και απολαμβάνει την άμμο, τη θάλασσα και τον ήλιο του Αγιου Δομίνικου και απλώς πανηγυρίζει μετά από κάθε νίκη. Χρειάστηκε να παίξει και φυσικά νίκησε, όταν έπαθλο ήταν το χάμπουργκερ και το χοτ ντογκ. Να δείτε ότι στο μουλωχτό, θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Η υποκρισίας της ομάδας

Μέχρι τώρα οι Διάσημοι μας έχουν ζαλίσει με το γεγονός ότι είναι ομάδα. Φυσικά και είναι ομάδα από τη στιγμή που κερδίζουν, αλλά όταν έρθουν οι δύσκολες ώρες, να δείτε πως το «εγώ» θα μπει πάνω από το «εμείς»! Όταν θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τους διάσημους, θα δείτε που αρχίσουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι ρουφιανιές. Όταν θα επικρατήσει το δόγμα «ο θάνατος σου, η ζωή μου» θα ξεχαστούν και οι πανηγυρισμοί και οι αγάπες και η ομαδικότητα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: 10 λόγοι που δεν γουστάρουμε τους «Μαχητές»! (pics & vids)

Ή γιόγκα μας έλειπε

Μέσα σε όλα, ήρθε και η γιόγκα της Σόφης Πασχάλη να μας αποτελειώσει. Η δάσκαλα της γιόγκα τους μάζεψε όλους και άρχισε το μάθημα, με αποτέλεσμα να μην μας μείνει άντερο, με όσα…. φιλοσοφημένα έλεγε! Και φανταστείτε ότι στην Ελλάδα, κάποιοι πληρώνουν για αυτό!

Μας έδιωξαν την Μαριάννα Καλέργη

Και σα να μην φτάνουν όλα αυτά, φρόντισαν να απομακρύνουν την πιο όμορφη παίκτρια της ομάδας. Η Μαριάννα Καλέργη ήταν ο,τι πιο συμπαθητικό είχαν οι Διάσημοι, αλλά αυτό την… έφαγε και με πρόσχημα την αρρώστια της, μας αποχαιρέτησε νωρίς. Ντροπή σας Διάσημοι, τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Μαριάννα;