Το περίεργο χειροκρότημα της Νικόλ Κίντμαν που «ξάφνιασε» τους τηλεθεατές των Όσκαρ (vids)

Gazzetta team
Το περίεργο χειροκρότημα της Νικόλ Κίντμαν που «ξάφνιασε» τους τηλεθεατές των Όσκαρ (vids)
Με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους έμειναν τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση την Νικόλ Κίντμαν να... χειροκροτά με έναν πολύ περίεργο τρόπο.

Τελικά, όσοι ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν τη βραδιά των Όσκαρ δεν έμειναν έκπληκτοι μόνο από την γκάφα σχετικά με το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας, αλλά και από τη... Νικόλ Κίντμαν.

Δείτε επίσης: Έδωσαν λάθος Όσκαρ «Καλύτερης ταινίας»! Όλοι οι νικητές (pics & vid)

Η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός παρευρέθηκε στην 89η τελετή απονομής των βραβείων και η κάμερα την έπιασε να χειροκροτά με έναν αρκετά... αλλοπρόσαλλο τρόπο.

Οι χρήστες του tweeterρ δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν το γεγονός και να αναρωτιούνται αφενός αν η Νικόλ ξέρει να χειροκροτά και αφετέρου αν το χειροκρότημά της μοιάζει με αυτό του καλικάντζαρου στην ταινία «Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων» (How The Grinch Stole Christmas).

Άλλοι τηλεθεατές, με περίσσιο χιούμορ, έσπευσαν είτε να δικαιολογήσουν την Κίντμαν με αφορμή το δαχτυλίδι που φορούσε είτε να υπενθυμίσουν μια ανάλογη σκηνή από το 2015 και να την παρομοιάσουν με ταινία του Γουές Άντερσον, ο οποίος φημίζεται για τις περίεργες σκηνοθετικές του ιδέες.