«Αποχή» για τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ από την απονομή των Oscar (pics)

Gazzetta team
«Αποχή» για τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ από την απονομή των Oscar (pics)
Μία τεράστια απώλεια... ή και όχι μετρά η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, καθώς ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α και η σύζυγός του κατά τα φαινόμενα δεν θα παρακολουθήσουν τη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της «παραδοσιακής» ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών στο Λευκό Οίκο, ύστερα από ερώτηση ενός δημοσιογράφου στον Σον Σπάισερ αναφορικά με τα σχέδια του Ντόναλντ Τραμπ για το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου.

«Νομίζω πως ο πρόεδρος θα παραθέσει το χορό των Κυβερνητών εκείνη τη νύχτα. Η Πρώτη Κυρία έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στη διοργάνωση της βραδιάς αυτής και έχω ένα προαίσθημα πως η προσοχή του προεδρικού ζεύγους θα είναι στραμμένη εκεί την Κυριακή το βράδυ», απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου.

Κάποιες γλώσσες υποστηρίζουν ότι η εν λόγω δεξίωση δεν προγραμματίστηκε τυχαία εκείνο το βράδυ, καθώς δεν είναι λίγοι οι αστέρες του Χόλιγουντ που έχουν καταφερθεί εναντίον του.

Σχετική επιβεβαίωση των συγκεκριμένων εικασιών προφανώς και δεν υπάρχει, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος ο πρόεδρος Τραμπ δε θα έχει τη χαρά να βγάλει την καθιερωμένη του «χολή» μέσω twitter για τη διοργάνωση.

Δείτε μερικά ενδεικτικά tweets:

Πηγή: koolnews.gr